Παρήγγειλα την Δευτέρα που μας πέρασε από intime. Παρασκευή ειχα QC pictures και σήμερα μου εστειλε shipping number για UK. Αν όμως κλεισουν τις κουριες ή απαγορευσουν τις πτήσεις; Θα έχουμε θέμα;
Καλησπέρα, Μπορώ να ρωτήσω με ποιόν τρόπο πραγματοποιήσατε την πληρωμή στο κατάστημα; Δέχεται ελληνικές κάρτες; Σχετικά με την τριγωνική αποστολή πρέπει να το ζητήσω ο ίδιος να σταλεί με αυτόν τον τρόπο ή το διεκπεραιώνουν μόνοι τους;
Ευχαριστώ και με το καλό να παραλάβεις
Χρησιμοποίησα Mastercard Prepaid ώστε αν κάτι πάει στραβά σε 60 ημέρες να μπορέσω μέσω της τράπεζας να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.
Ναι η κάρτα μου είναι ελληνική, μπορείς επίσης να πληρώσεις με κατάθεση εμβάσματος ή bitcoin απλά η mastercard σου προσφέρει μια μεγαλύτερη ασφάλεια.
Τώρα σχετικά με την τριγωνική αναλόγως με τον dealer. Ο intime μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνει την τριγωνική αποστολή και κοστίζει 50$. Ο trustytime πρέπει να το επιλέξεις μόνος σου, δλδ να παραγγείλεις το ρολόι και να επιλέξεις στο καλάθο την τριγωνική, αν τον ρωτήσεις θα σε βοηθήσει. Οι άλλοι dealers δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρονται.
Λογικά αν χρησιμοποιήσω την χρεωστική κάρτα της Πειραιώς που είναι VISA, δεν θα έχω κάποιο θέμα. Βέβαια, σε προηγούμενη απόπειρα αγοράς από puretimewatch.io δεν μου δεχόταν καμία κάρτα (ούτε της Εθνικής Μastercard και Πειραιώς VISA, χρεωστικές και οι δυο, αλλά ούτε και την Revolut), οπότε θορυβήθηκα λιγάκι. Όπως και εσύ, έτσι και εγώ θα χρησιμοποιήσω τριγωνική αποστολή για να μου έρθει, ως εκ τούτου δεν είναι αναγκαίο να το επιλέξω ή να το αναφέρω κάπου πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας;
Σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σου!