από djmarios
από Soter
από Dimitris57
από mikesf
Αδικείται Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: sethor στις 25. Οκτώβριος. 2018 - 04:41:48 μμΑδικείται Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μουσειακό αντικείμενο Sent from my iPhone using TapatalkΈΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΊ!!!!
Παράθεση από: Homemade στις 25. Οκτώβριος. 2018 - 05:01:06 μμΠαράθεση από: sethor στις 25. Οκτώβριος. 2018 - 04:41:48 μμΑδικείται Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μουσειακό αντικείμενο Sent from my iPhone using TapatalkΈΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΊ!!!!
Αναποφάσιστος!Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: sethor στις 26. Οκτώβριος. 2018 - 11:38:49 πμΑναποφάσιστος!Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚι εγώ μια από τα ίδια.....4 γενιές Sea Dwellers κ δεν ήξερα ποιο να διαλέξω..... Τελικά κέρδισε το γηραιότερο .....
Παράθεση από: Nikosaldente στις 26. Οκτώβριος. 2018 - 12:12:42 μμΠαράθεση από: sethor στις 26. Οκτώβριος. 2018 - 11:38:49 πμΑναποφάσιστος!Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚι εγώ μια από τα ίδια.....4 γενιές Sea Dwellers κ δεν ήξερα ποιο να διαλέξω..... Τελικά κέρδισε το γηραιότερο ..... Φιλαράκι σου λείπει το 1665, θα σε μαλώσω Sent from my iPhone using Tapatalk
Αναποφάσιστος!Όταν έχεις διλήμματα, ψάξε αίτια.π.χ. φορας γκρί, με "γκρί" ρολόϊ "ησυχάζεις" την εμφάνιση σου, αφαιρείς απο τον σπορ χαρακτήραπου φαίνεται να έχεις. Είσαι νέος (ή βάφεις το μούσι..), "αντέχεις" να χρησιμοποιείς περισσότερο vintageαντικείμενα χωρίς να αλλοιώνεις τον χαρακτήρα σου.Φοράς αυθόρμητα αυτό που σε κέρδισε... στο αριστερό χέρι. και τελος πάντων, συγκρίνεται το jubilee με το μοΔέρνο; τσ, τσ, τσ..
Ξεκίνησε από AGGELOS στις Γενική συζήτηση
Ξεκίνησε από popey στις Αυστηρά μόνο για άντρες!
Ξεκίνησε από JOVANI στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από mitsos στις Ρολόγια Replica