από djmarios
από Soter
από Dimitris57
από mikesf
Παράθεση από: Smart77 στις 30. Οκτώβριος. 2018 - 12:24:14 μμΚαλημέρα σε όλους. Το συγκεκριμένο Omega είναι 70-75 ετών και έχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή κλεισμένο σε ένα κουτί. Φορέθηκε ελάχιστες φορές σε ιδιαίτερες στιγμές όπως ο γάμος των γονιών μου πριν 45 χρόνια. Εγώ αποφάσισα αυτό να το αλλάξω, να το κάνω και δική μου κληρονομιά. Το ότι δουλεύει σαν να μην έχει περάσει μέρα ειλικρινά με συγκινεί...(Το ρολόι δεν είναι replica, αν δε ταιριάζει στην κατηγορία ας διαγραφεί.) Φίλε πολύ όμορφο για να μένει σε ένα κουτί. Μπράβο για την απόφασή σου. Μόνο, κάντου ένα service πριν αρχίσεις να το χρησιμοποιείς, γιατί τα λάδια του θα έχουν γίνει πετιμέζι μετά από τόσα χρόνια.
Καλημέρα σε όλους. Το συγκεκριμένο Omega είναι 70-75 ετών και έχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή κλεισμένο σε ένα κουτί. Φορέθηκε ελάχιστες φορές σε ιδιαίτερες στιγμές όπως ο γάμος των γονιών μου πριν 45 χρόνια. Εγώ αποφάσισα αυτό να το αλλάξω, να το κάνω και δική μου κληρονομιά. Το ότι δουλεύει σαν να μην έχει περάσει μέρα ειλικρινά με συγκινεί...(Το ρολόι δεν είναι replica, αν δε ταιριάζει στην κατηγορία ας διαγραφεί.)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Homemade στις 03. Νοέμβριος. 2018 - 11:22:37 πμSent from my iPhone using TapatalkΑπό τα χεράκια του Σωτήρη στον καρπό μου τώρα!!!Sent from my MI 8 using Watch-Time mobile app
Παράθεση από: twins1706 στις 03. Νοέμβριος. 2018 - 06:29:28 μμΠαράθεση από: Homemade στις 03. Νοέμβριος. 2018 - 11:22:37 πμSent from my iPhone using TapatalkΑπό τα χεράκια του Σωτήρη στον καρπό μου τώρα!!!Sent from my MI 8 using Watch-Time mobile appΟ καθένας το δικό του Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξεκίνησε από AGGELOS στις Γενική συζήτηση
Ξεκίνησε από popey στις Αυστηρά μόνο για άντρες!
Ξεκίνησε από Watch-Time στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από nickroume στις Ρολόγια Replica