από djmarios
από Soter
από Dimitris57
από mikesf
Καλημέρα, καλό ΣαββατοκύριακοΣτάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: chrvolt στις 04. Μάιος. 2019 - 09:41:04 πμΚαλημέρα, καλό ΣαββατοκύριακοΣτάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα τα καλά τα παιδιά Τι έγινε το ρίξαμε στην δίαιτα σήμερα, σκέτο ρολόι, χωρίς σούβλα, κάρβουνα, τσίπουρα... τίποτε???Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και μιας που το Grand Seiko με το καντράν σε Χρώμα σολομού δεν ήρθε μόνο του. Μερικές φωτογραφίες από τον τόνο που ήρθε παρέα.Σήμερα πολύ Seiko, πολύ Ιαπωνία, πολύ Ψάρι!!!Και μια με τα φώτα αναμμένα!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Homemade στις 09. Μάιος. 2019 - 02:01:31 μμΚαι μιας που το Grand Seiko με το καντράν σε Χρώμα σολομού δεν ήρθε μόνο του. Μερικές φωτογραφίες από τον τόνο που ήρθε παρέα.Σήμερα πολύ Seiko, πολύ Ιαπωνία, πολύ Ψάρι!!!Και μια με τα φώτα αναμμένα!Sent from my iPhone using Tapatalk2 απορίες έχω:Πόση πραγματική πίεση αντέχει το ρολόι;Πως κουμπώνει το λουρί στη κάσα; Τη δεύτερη θα μπορούσες να μου τη λύσεις μεμιά φωτογραφία.
Ξεκίνησε από AGGELOS στις Γενική συζήτηση
Ξεκίνησε από popey στις Αυστηρά μόνο για άντρες!
Ξεκίνησε από Watch-Time στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από nickroume στις Ρολόγια Replica