από djmarios
από Soter
από Dimitris57
από mikesf
Μόλις ήρθε πίσω από τον Σωτήρη πάνω στην ώρα για να έρθει μαζί μου ταξιδάκι Βιέννη και Βαρσωβια Έχουμε και λέμε :ARF Rolex Submariner 116610LN A2824 904LSwiss ETA 2824-2 (serviced)Clean Factory v2 InsertGen Tube 7030Gen Datewheel overlay 3135Gen Crystal Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα! Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αφού σας άρεσε το snoopy πάρτε και case back να γουστάρετε! Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: freediver στις 15. Ιανουάριος. 2020 - 10:49:34 πμΑφού σας άρεσε το snoopy πάρτε και case back να γουστάρετε! Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔόκτορα σου έρχομαι, μέχρι την Παρασκευή θα έχω και τους δείκτες Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: freediver στις 15. Ιανουάριος. 2020 - 10:49:34 πμΑφού σας άρεσε το snoopy πάρτε και case back να γουστάρετε! Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι μηχανή φοράει αυτό το πανέμορφο ?
Σήμερα φρέσκο και αυτό quarzΣτάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: freediver στις 16. Ιανουάριος. 2020 - 07:09:46 μμΣήμερα φρέσκο και αυτό quarzΣτάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑαααα φιλε freediver βρισκω οτι εχεις αρκετα quartz στην κατοχη σου και δεν ειναι σωστο ... Πρεπει οπωσδηποτε να αρχίσεις να δινεις(μετα χαρας θα σε απαλλασσα απο το Speedmaster χαχαχα ).
Ξεκίνησε από AGGELOS στις Γενική συζήτηση
Ξεκίνησε από popey στις Αυστηρά μόνο για άντρες!
Ξεκίνησε από nickroume στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από JOVANI στις Ρολόγια Replica