από djmarios
από foundation12
από Soter
από Dimitris57
Παράθεση από: Dimitris57 στις 01. Ιούνιος. 2021 - 07:44:21 μμΤι δεν μου έφερε σήμερα ο ταχυδρόμος Μάλλον δεν ήμουν „one of Paolo‘s best friends“. Δώρησε 100 Rolex Submariner σε συγγενείς και φίλους.Τι χολοσκάς;Φτιάξε ένα δικό σου, τώρα που πήρες το κολάϊΆσε που θα σε λίγο θα κληρώσει ο Σωτήρης καμμιά τριανταριά HomemadeΠοιά είναι αυτή η Rolex anyway;Καλό μήνα a tutti
Τι δεν μου έφερε σήμερα ο ταχυδρόμος Μάλλον δεν ήμουν „one of Paolo‘s best friends“. Δώρησε 100 Rolex Submariner σε συγγενείς και φίλους.
Καλημέρα φίλοι, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ αλλά Maradona (αυτός φορούσε τα ίδια βέβαια) ρολόι στο δεξί - ρολόι στ' αριστερό Πρώτη φορά έβαλα PAM κι ενώ πάντα φοβόμουν ότι λόγω μικρού καρπού δεν θα μου ταιριάζει, τελικά μου αρέσει. Στην πραγματικότητα δείχνει πιο ωραίο από ότι στη φώτο. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα πυξάρια μας πριν και μετά
Παράθεση από: Dimitris57 στις 04. Ιούνιος. 2021 - 12:29:21 μμΤα πυξάρια μας πριν και μετά Άμα είσαι νοικοκύρης...Για πες, πως το γυάλισες το γκαζόν;
Ξεκίνησε από AGGELOS στις Γενική συζήτηση
Ξεκίνησε από popey στις Αυστηρά μόνο για άντρες!
Ξεκίνησε από mitsos στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από Watch-Time στις Ρολόγια Replica