Ένα γρήγορο review ανάμεσα σε 2 από τα καλύτερα υποβρύχια αυτή την στιγμη...
Στο rwi γίνεται μεγάλη συζήτηση εδώ και καιρό για το πιο από τα 2 είναι το καλύτερο με τους περισσότερους να πηγαίνουν με το ZZ αλλά εγώ θα δώσω ενα μικρό προβάδισμα στο ARF με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω αυτή την στιγμη και ένα γνήσιο να το βάλω δίπλα για να είμαι απόλυτα σίγουρος όποτε θα πάω εμπειρικά και αν κάνω σε κάτι λάθος διορθώστε με.
Το ZZ κερδίζει σίγουρα στο insert (clean factory v2), στο rehaut η χάραξη μου φαίνεται καλύτερη απο του ARF και εφόσον είναι no date είναι εύχρηστο σε κάποιον που δεν θέλει να μπει σε αλλαγές κρύσταλλου και δίσκου ημερομηνιας.
Σε hands, markers δεν βρίσκω διάφορες όπως και στο μπρασελέ που είναι πολύ καλό και στα δυο.
Το ARF εχει καλύτερο glidelock, το στεφάνι είναι πιο ομαλό, εύκολο στην περιστροφή του από το ZZ που είναι λίγο πιο σφιχτό (κανένα δεν είναι ακριβώς όπως το γνήσιο), τα crown guards (στο ARF έχουν μια ελάχιστη κλήση όπως στο gen ενώ στο ΖΖ είναι ολόισια, είναι λεπτομέρεια που δεν φαίνεται εύκολα και αν κάνω λάθος διορθώστε με) και τέλος καλύτερο dial το ARF με το ΖΖ να έχει ένα μικρό λάθος στο γραμμα X στην λεξη ROLEX και η κλιση της τρύπα στο κέντρο του dial που και για αυτήν έχει γίνει πολύ λόγος στα ξένα φόρουμ με τους περισσότερους να λένε ότι είναι μεγαλύτερη από του γνήσιου και θα συμφωνήσω και εγώ με αυτό.
Αυτά σε γενικές γραμμές, ελπίζω να βοήθησα, ακολουθούν φωτογραφίες...
ZZF
ARF
και η κλίση στο κέντρο του dial που φαίνεται μόνο από συγκεκριμένη οπτική γωνία και ανάλογα με το πως πεφτει το φως στο καντράν είναι λίγο μεγαλύτερη από του γνήσιου.