Τώρα μάλιστα. Βλέπω τρομερή βελτίωση!
Αν και ακόμη μένουν κάποια αναπάντητα ερωτήματα!
Δεν είχες ποτέ ρέπλικα, παρά μόνο μια φορά και το επέστρεψες μετά από ένα μήνα. Δύσκολο να πιστέψω ότι δέχτηκε Dealer REP ρολογιών μετά από ένα μήνα επιστροφή!
Είσαι μέλος στο RWI αλλά δεν θέλεις να αγοράσεις ρέπλικα! Έγινες μέλος εδώ με την πρόφαση ότι ψάχνεις Daytona 1:1 δεν νομίζω να κάνω λάθος, σωστά)? Τελικά τι ψάχνεις???
Mας πιπιλησες τα αυτιά για ένα ψεύτικο Site με Ρολογια που έχεις δει γιατί αγόρασε φιλος σου, γιατί κάποτε κάπου είδες, και γιατί, γιατί, γιατί... Έχεις να παραθέσεις περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, link, κάτι τέλος πάντων....
Μας έβρισες, μας έκανες κλώνους, μιζαδόρους κλπ... και από ότι βλέπεις αντί να σε διαγράψω από το φόρουμ, σε αφήνω εκτίθεσαι με τα γραφόμενα σου και αυτοαναιρείσαι!
Αχ παρεπιπτόντως εγώ με το δικό μου Noob πολλή ευχαριστημένος!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φίλε μου η συμπεριφορά σου ήταν απο την πρώτη σου απάντηση προβληματική.
Μπαίνω εδώ και σε άλλα φόρουμ περιστασιακά για να βρω κάποιο αξιόλογο Daytona με τις λεπτομέρειες απο ανέφερα, να διασταυρώσω απόψεις.
Το αντίγραφο το επέστρεψα για επισκευή και τελικά μου είπε πως θα αργήσει να βρει ανταλλακτικό γι αυτό και έγινε επιστροφή. Δεν είχε άλλο κομμάτι να μου το αντικαταστήσει, αλλά κι εγώ χαλάστηκα όταν έγινε αυτό.
Για το site που έγραψε αφού με το ζόρι με ρωτάγατε ποιο είναι, δεν μπορώ να φέρω άποψη παρά μόνο την προσωπική εμπείρια απο έναν φίλο που πλήρωσε με κάρτα και όπως είπα θεωρώ τα λεφτά πάρα πολλά για έναν κλώνο, επίσης έγραψα πως οι κριτικές τον τελευταίο καιρό είναι διφορούμενες.
Οσο για το τι σου είπα ήταν το λιγότερο αφού η επιθετικότητα σου όπως και άλλων 2 ήταν μαινόμενη και πρωτόγνωρη γεμάτη ειρωνείες. ( Σώβρακα, απο που μπαίνεις και λοιπές χαζομάρες με κάνουν να σκεφτώ πως χαλάω την μπίζνα)
Να το χαίρεσαι το Noob αφού δουλεύει μια χαρά και όπως κατάλαβα είσαι και τεχνικός οπότε θα βρεις την άκρη αν κάτι πάθει εύκολα.
Αυτό που ψάχνω είναι ενα Daytona με τις σωστές προδιαγραφές να μην κολλάει. (μην ρωτήσεις ποιες προδιαγραφές, τις γράφω)
Οσο για τον τέλειο κλώνο 4130 που δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα κινέζικο μηχανισμό που προσπαθεί να γίνει Ελβετικός original 4130 σε ξαναπαραπέμπω εδώ
Noob Clone 4130 - Rolex - RWG: Replica Watch Guide ForumΨάχνω λοιπόν ένα Daytona σε χρυσό και ατσάλι έστω μεταχειρισμένο, σωστά επικαλυμμένο στα πλάγια με τα δευτερόλεπτα να δουλεύουν στο 9. Τόσο απλά. Αυτά τα κομμάτια δεν βγαίνουν πλέον εδώ και πάνω απο δέκα χρόνια, και ξέρω πως κάποιοι τα έχουν ακόμα και τα χαίρονται.
Καλή χρονιά.
ΥΓ οταν μιλάς σε κάποιον μάθε τρόπους και να ακούς και την άλλη άποψη με σεβασμό όπως ακριβώς σου μιλά ο άλλος.