21. Νοέμβριος. 2024 - 06:14:40 μμ
Αναζήτηση
Παρακαλώ Βοηθήστε τον Νέο - Προτάσεις για επιλογή ρολογιού
Παρακαλώ Βοηθήστε τον Νέο - Προτάσεις για επιλογή ρολογιού Απ: Αγορά Rolex Submariner από Sead

από djmarios

Παρακαλώ Βοηθήστε τον Νέο - Προτάσεις για επιλογή ρολογιού Απ: Αγορά Rolex Submariner από Sead

από djmarios

από Soter

Παρακαλώ Βοηθήστε τον Νέο - Προτάσεις για επιλογή ρολογιού Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots

από Dimitris57

από djmarios

από Soter

από Soter

από Soter

Παρακαλώ Βοηθήστε τον Νέο - Προτάσεις για επιλογή ρολογιού Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots

από mikesf

από Dimitris57

Watch-Time Communit - 21. Νοέμβριος. 2024 - 06:14:40 μμ
Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εγγραφείτε δωρεάν και γίνετε μέλος του Watch-Time

Παρακαλώ Βοηθήστε τον Νέο
2 Απαντήσεις
1137 Εμφανίσεις
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
17. Φεβρουάριος. 2021 - 02:42:04 μμ
  • Παρακαλώ Βοηθήστε τον Νέο - Προτάσεις για επιλογή ρολογιού
    • Προφίλ
  • Kostas 957
  • Νέο μέλος
    Αποσυνδεδεμένος Karma: 0
    None
  • Liked:
  • Likes Given: 6

Καλησπέρα σε όλους είμαι νέος και στη σελίδα και στο αντικείμενο. Ψάχνομαι εδώ και καιρό μπαίνω σε άρθρα σε σελίδες διαβάζω για να καταφέρω να κάνω επιτέλους μία παραγγελία αυτά τα δυο ρολόγια που μου αρέσουν. Βλέπω τα σχόλια από έμπειρους μέσα στη σελίδα και από τεχνικούς και Πιστεύω ότι θα με βοηθήσετε να κάνω σωστή αγορά.

το ένα

https://yourwatch.io/watch-brands/62-omega/speedmaster/chronometer/planet-ocean-master-chronometer-omf-ss-black-polished-bezel-black-dial-on-ss-bracelet-a9900-v3?currency=EUR

και το άλλο

https://yourwatch.io/watch-brands/62-omega/seamaster/planet-ocean-600m/planet-ocean-600m-gmt-435mm-vsf-11-best-edition-black-dial-ss-markers-on-ss-bracelet-a8605-super-clone-free-rubber?currency=EUR

Ιδιαίτερα  στο πρώτο με προβληματίζει ο μηχανισμός κατά πόσο θα είναι αξιόπιστος με το χρονογράφω. Καθώς επίσης αν πάθει κάτι και αυτό και το άλλο θα μπορέσει κάποιος να το αναλάβει εδώ στην Ελλάδα να το επισκευάσει και να μην πάει στα σκουπίδια.

Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μαγαζί το οποίο με τα νέα δεδομένα της Αγγλίας να στείλει Ελλάδα και να μην έχουμε θέμα με το τελωνείο για αυτά τα δύο ρολόγια.

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων όλους σας!!!

17. Φεβρουάριος. 2021 - 02:45:12 μμ
    • Προφίλ
  • gkardag
  • Τακτικό μέλος
    Αποσυνδεδεμένος Karma: 50
    None
  • Liked:
  • Likes Given: 315
Εχω διαβασει/πει μελη οτι τα Omega δεν ειναι καλες ρεπλικες (οχι ο μηχανισμος) αλλα στο ματι.
Δεν εχει τυχει να δω καποια ρεπλικα απο κοντα σε Omega για να σε βοηθησω περισσοτερο

17. Φεβρουάριος. 2021 - 03:21:59 μμ
    • Προφίλ
  • Giannos7
  • Νέο μέλος
    Αποσυνδεδεμένος Karma: 33
    None
  • Liked:
  • Likes Given: 12
Αν και δεν έχω κανένα από τα 2 και δεν ξέρω πολλά για την αξιοπιστία τους, θα σου πω τα εξής:

Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για την ποιότητα των VSF. Πολλά μοντέλα είναι αρκετά κοντά στο gen.

Ένα πράγμα που πρέπει ίσως να αξιολογήσεις ο ίδιος είναι ότι το ένα έχει Asian 7750 διακοσμημένο να μοιάζει με τον 9900 της omega και το δεύτερο έχει ένα κλώνο του 8605.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2ο είναι και στη λίστα NWBIG του RWI χωρίς βέβαια να υπάρχει ομοφωνία για το πόσο πιστό αντίγραφο είναι.