Custom Black Kermit
GINAULT - ROLEX
Λοιπόν πήραμε το GINAULT 201175 LSILN με blue smurf luminova.
Ωραίο ρολόι. Για εμένα άριστη κάσα (υπέροχα καλοσχηματισμένα crown guards), πολύ ωραίο μπρασελέ όπου τα sel είναι λες κι είναι χτισμένα μέσα στα lug της κάσας, δεν κουνάει τίποτα.
Η συγκεκριμένη έκδοση OR2 έρχεται με bezel το οποίο έχει σύστημα έδρασης και περιστροφής όπως τα 6ψηφια sub (4 pins).
Το bezel αυτό δινεται με κεραμική στεφάνι ή αλουμινίου. Εγώ το πήρα με αλουμινίου ένθετο. Μηχανισμό είχε ETA 2824-2 original.
Ωραίο ρολόι (θα μου πεις το λέω εγώ ο αδαής, έχουν περάσει και δέκα σοβαρά ρολόγια από τα χέρια μου και χωρίς να πω ότι είχα εμβαθύνει σε αυτά, μπορώ να πω ότι το ginault έχει μάτι.
Όμως εγώ έδωσα το ZUBMARINER γιατί μου είχε μπει η ιδέα για ένα μαύρο LV, ένα ας πούμε Black Kermit, dial με μεγάλες ενδείξεις και δείκτες.
Κι επειδή καινούργιο δεν το βγάζει πια η rolex

κι εγώ δεν ήθελα μεταχειρισμένο

.....
είπαμε να φτιάξουμε εμείς ένα καινούργιο.
Εδώ αναλαμβάνει ο ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΣ Σωτήρης, (ο οποίος παρέλαβε το ρολόι το είδε και είπε ΩΧ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΜΟΥ

)
όπου ζωγράφισε στο ρολόι βάζοντας μηχανισμό ETA 2824-2 Top Grade version της LONGINES (είναι ίδια χαρακτηριστικά με την chronometer).
Στη μηχανή άλλαξε (τα φώτα

) κάποια γρανάζια άξονα κι έκανε τα μαγικά του ώστε να ταιριάξουν original rolex δείκτες καθώς και dial από sub 116610 LN mark2.
Μετά έβαλε σωλήνα - κορώνα rolex
και clasp από sub 16610.
Τέλος το ρολόι έχει μία τελευταία ιδιαιτερότητα (για χάρη της μου μπήκαν οι ιδέες κι οι αλλαγές στα ρολόγια κι η διαμόρφωση του έτσι αισθητικά)
την οποία θα δούμε αύριο, τώρα ντρέπεται δεν θέλει να βγει στις κάμερες

(Να πω ότι μου άρεσε και το sub Prince Tudor)
Σωτήρη σε ευχαριστώ πολύ!!!
Με τα λεφτά δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα χρειάζεται κι η βοήθεια του ειδικού, του ανθρώπου, του φίλου!!!

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk