Ονομάζομαι Δημήτρης και θέλω να σας ευχαριστήσω που "υπάρχετε", σαν forum εννοώ... Με γλυτώσατε γιατί θα έδινα αρκετά χρήματα σε έναν γνωστό σε εσάς "απατεώνα" που πουλάει ρολεξ replica. Να ξέρετε ότι ο ρόλος σας είναι πολύ σημαντικός έστω και αν ένας μόνο από εμάς τους "άσχετους" γλυτώσει τα σκληρά δουλεμένα του χρήματα.
Η λατρεία μου είναι το παρακάτω ρολόι και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας στα κάτωθι
https://puretimewatch.io/watch-brands/rolex/daytona/daytona-116503-yg-ss-two-tone-noob-1-1-best-edition-904l-ss-case-and-bracelet-black-dial-sa4130.html1) Πρώτα από όλα Με ενδιαφέρει η ποιότητα του ρολογιού και συγκεκριμένα να μην μπορεί ο μέσος χρήστης ή και ακόμα καλύτερα ένας πιο έμπειρος να καταλάβει με γυμνό μάτι ότι πρόκειται για ρεπλικα
2)θεωρείτε ότι το άνωθεν ρολόι πληρεί την παραπάνω προϋπόθεση ? Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλύτερη έκδοση του συγκεκριμένου ?
3) ο μηχανισμός του, το φινίρισμα του είναι αξιόπιστο ? ( εννοείται θα το προσέχω σαν τα μάτια μου, δεν θα το φορώ σε θάλασσα, σπορ κλπ)
4) Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος πωλητής ή κάποιος που μπορεί να κατασκευάσει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο ρολόι ώστε να μην μπλέκω με Κίνα και επιπλέον να μην υπάρχει όλη αυτή η αναμονή ?
5)εφόσον επιλέξω τριγωνική αποστολή υπάρχει περίπτωση να κατασχεθεί το ρολόι στο τελωνείο ?
Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα... Ελπίζω να δημοσίευσα το ποστ στο σωστό μέρος καθότι γερόντι 48 plus και δεν γνωρίζω πολλά από forums
Με εκτίμηση