από djmarios
από Dimitris57
από ErebusAnima
από TurNig
Αν το βαρεθεις να μας πεις, ειναι στα επομενα που θα ηθελα να προσθεσω στην συλλογη
Παράθεση από: Nikosaldente στις 22. Μάιος. 2021 - 05:55:46 μμΜεγειά σου φίλε μου!Να το χαρείς φορώντας το με υγεία!Χαρά μου να ξέρω πως πήγε σε ενα φίλο Παράθεση από: Nikosaldente στις 22. Μάιος. 2021 - 05:55:46 μμΜεγειά σου φίλε μου!Να το χαρείς φορώντας το με υγεία!Χαρά μου να ξέρω πως πήγε σε ενα φίλο Φίλε μου Νίκο,είναι το δεύτερο ρολόι που έχω πάρει από σένα. Ας απαντήσω à la RWI like:„A pleasure to do business with you. Hope to deal with you again. Highly recommended. Thank you!“
Μεγειά σου φίλε μου!Να το χαρείς φορώντας το με υγεία!Χαρά μου να ξέρω πως πήγε σε ενα φίλο
Είχα σκοπό να το δραματοποιήσω, αλλά θα σας το πασάρω ξεροσφύρι
Καλό! Να το χαίρεσαι. Τι μηχανισμό έχει; Είναι SEAGULL ST2130 Hi-beat Automatic Movement DATE at 3.00 2824 clone;
Καλοφόρετο! Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Παράθεση από: Dimitris57 στις 30. Μάιος. 2021 - 05:36:01 μμΚαλό! Να το χαίρεσαι. Τι μηχανισμό έχει; Είναι SEAGULL ST2130 Hi-beat Automatic Movement DATE at 3.00 2824 clone;ΕυχαριστώΕδώ έχει λεπτομέρειεςhttps://manand.watch/product/ingersoll-the-scovill-radiolite/
Ξεκίνησε από DimKar στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από AGGELOS στις Γενική συζήτηση
Ξεκίνησε από Kameni_banana στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από Watch-Time στις Ρολόγια Replica