από djmarios
από Soter
από Dimitris57
από mikesf
Καλημέρα, καλή εβδομάδαΧρόνια πολλάΕγώ δεν το ήξερα πάντως, λόγω της γιορτής το έψαξαΙωάννης: Προέρχεται από την εβραϊκή λέξη Yokhanan που σημαίνει η χάρη του Θεού.Στάλθηκε από το Lenovo Z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήρθε ο "Τηλέμαχος".....
Παράθεση από: chrvolt στις 07. Ιανουάριος. 2019 - 10:14:25 πμΚαλημέρα, καλή εβδομάδαΧρόνια πολλάΕγώ δεν το ήξερα πάντως, λόγω της γιορτής το έψαξαΙωάννης: Προέρχεται από την εβραϊκή λέξη Yokhanan που σημαίνει η χάρη του Θεού.Στάλθηκε από το Lenovo Z2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑδερφέ, τι έγινε?Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Nikosaldente στις 07. Ιανουάριος. 2019 - 01:34:51 μμΉρθε ο "Τηλέμαχος".....Νίκο, όχι φιλαράκι. Αυτός είναι ο Τηλέμαχος!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Homemade στις 07. Ιανουάριος. 2019 - 01:51:53 μμΠαράθεση από: Nikosaldente στις 07. Ιανουάριος. 2019 - 01:34:51 μμΉρθε ο "Τηλέμαχος".....Νίκο, όχι φιλαράκι. Αυτός είναι ο Τηλέμαχος!Sent from my iPhone using TapatalkΧαχαχαχα! Μάλλον εδώ ήρθε το ανιψάκι του....
Παράθεση από: Nikosaldente στις 07. Ιανουάριος. 2019 - 01:56:09 μμΠαράθεση από: Homemade στις 07. Ιανουάριος. 2019 - 01:51:53 μμΠαράθεση από: Nikosaldente στις 07. Ιανουάριος. 2019 - 01:34:51 μμΉρθε ο "Τηλέμαχος".....Νίκο, όχι φιλαράκι. Αυτός είναι ο Τηλέμαχος!Sent from my iPhone using TapatalkΧαχαχαχα! Μάλλον εδώ ήρθε το ανιψάκι του....Τι λέτε ωρέ;Αυτός είναι ο Τηλέμαχος, εδώ τον βλέπετε να τραβάει το καλσόν του Στάλθηκε από το Lenovo Z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: chrvolt στις 07. Ιανουάριος. 2019 - 02:00:58 μμΠαράθεση από: Nikosaldente στις 07. Ιανουάριος. 2019 - 01:56:09 μμΠαράθεση από: Homemade στις 07. Ιανουάριος. 2019 - 01:51:53 μμΠαράθεση από: Nikosaldente στις 07. Ιανουάριος. 2019 - 01:34:51 μμΉρθε ο "Τηλέμαχος".....Νίκο, όχι φιλαράκι. Αυτός είναι ο Τηλέμαχος!Sent from my iPhone using TapatalkΧαχαχαχα! Μάλλον εδώ ήρθε το ανιψάκι του....Τι λέτε ωρέ;Αυτός είναι ο Τηλέμαχος, εδώ τον βλέπετε να τραβάει το καλσόν του Στάλθηκε από το Lenovo Z2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡε συ πολύ περίεργη στάση σώματος έχει αυτός για να είναι γιος του Οδυσσέα. Μήπως γεννήθηκε όσο έλειπε ο Οδυσσέας???Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξεκίνησε από AGGELOS στις Γενική συζήτηση
Ξεκίνησε από popey στις Αυστηρά μόνο για άντρες!
Ξεκίνησε από JOVANI στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από mitsos στις Ρολόγια Replica