από djmarios
από Soter
από Dimitris57
από mikesf
Και μία αθλητική... αν και την ομάδα μου την έχει πάρει η κατηφόρα. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AGGELOS στις 01. Δεκέμβριος. 2019 - 11:56:14 πμΚαι μία αθλητική... αν και την ομάδα μου την έχει πάρει η κατηφόρα. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι ομάδα είσαι;
Καλημέρα, καλή εβδομάδα.Μετά τη συνεστίαση του Σαββατόβραδου είχαμε αλλα... γές, το ρολόι του μπατζανάκη και το αμάξι του αδερφού.Το προσπαθώ για δανεικά κι αγύριστα...Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα Datejust 41mm που είχα επισκευάσει με 2824-2 μηχανισμό κ εγκατέστησα Champagne δίσκο ημερομηνίας. Το έκανα δώρο στη γυναίκα μου, της το "βούτηξα" σήμερα να το γυαλίσω λίγο. Έχει πολύ ωραίο Μπλε Sunburst Καντράν.
Παράθεση από: Nikosaldente στις 03. Δεκέμβριος. 2019 - 01:19:44 μμΈνα Datejust 41mm που είχα επισκευάσει με 2824-2 μηχανισμό κ εγκατέστησα Champagne δίσκο ημερομηνίας. Το έκανα δώρο στη γυναίκα μου, της το "βούτηξα" σήμερα να το γυαλίσω λίγο. Έχει πολύ ωραίο Μπλε Sunburst Καντράν. DateJust II όχι DateJust 41. Ίδια διάμετρος, διαφορετικά μοντέλα. REF 116334 το DJ II 126334 το DJ 41Sent from my iPhone using Tapatalk
I'm sorryΕίμαι Έλληνα from AustraliaYou know, cangaroos jumping and sharks eating swimmersCan i post here my ρολόγι?
Ξεκίνησε από AGGELOS στις Γενική συζήτηση
Ξεκίνησε από popey στις Αυστηρά μόνο για άντρες!
Ξεκίνησε από Watch-Time στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από nickroume στις Ρολόγια Replica