από djmarios
από Soter
από Dimitris57
από mikesf
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Homemade στις 14. Σεπτέμβριος. 2020 - 10:54:42 πμSent from my iPhone using Tapatalkείναι κούκλα Σωτήρη! δώσε μας πληροφορίες τι ακριβώς είναι και εκτός από gen κρύσταλλο, date τι άλλο έχει?
Noob 8 με γνήσια στεφάνι, καντράν, δείκτες, κρύσταλλο, ημερομηνία, κορώνα και καραφτιαγμένη SH3135 με γνήσια ανταλλακτικά.τέλειο! υπερπαραγωγή !!! 🔝🔝🔝 θέλω και εγώ 😜
Παράθεση από: Homemade στις 14. Σεπτέμβριος. 2020 - 05:14:30 μμNoob 8 με γνήσια στεφάνι, καντράν, δείκτες, κρύσταλλο, ημερομηνία, κορώνα και καραφτιαγμένη SH3135 με γνήσια ανταλλακτικά.τέλειο! υπερπαραγωγή !!! θέλω και εγώ
Noob 8 με γνήσια στεφάνι, καντράν, δείκτες, κρύσταλλο, ημερομηνία, κορώνα και καραφτιαγμένη SH3135 με γνήσια ανταλλακτικά.τέλειο! υπερπαραγωγή !!! θέλω και εγώ
Όχι μόνο στην κατασκευή, είσαι και στην παρουσίαση φοβερός.Εσύ κολάζεις κι άγιο Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τη φωτογραφία έστειλε όχι το ρολόι.Εμένα μου αρέσει το total black στυλ. Αντε αν είχα χρήμα άνετα για ξόδεμα να πήγαινα σε γαλάζιο dial και στεφάνι. Είχα δει ένα τέτοιο live φορεμένο στη θάλασσα κι ήταν φόβος, ίσως ήταν κι ο λευκόχρυσος που βοηθούσε . Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεκίνησε από AGGELOS στις Γενική συζήτηση
Ξεκίνησε από popey στις Αυστηρά μόνο για άντρες!
Ξεκίνησε από nickroume στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από JOVANI στις Ρολόγια Replica