Είναι φούσκα ναι αλλά δεν βλέπω πως μπορεί να σκάσει όσο δεν υπάρχει κάποιος άλλος αντίπαλος και μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και ακόμα μεγαλύτερες φούσκες στα Patek, AP και Richard Mille.
Θα πρέπει να βγουν απο άλλες εταιρίες ρολόγια που να μπορούν να αλλάξουν την ζήτηση και αυτό μάλλον είναι δύσκολο. Όσο για την Ρόλεξ νομίζω ότι δεν μπορεί να βγάλει μεγαλύτερη παραγωγή, φτιάχνει σχεδόν 1 εκατομμύριο ρολόγια το χρόνο και από ότι λένε έχει φτάσει στα όρια της και δεν μπορεί παρόλα αυτά να καλύψει την ζήτηση. Δεν ξέρω αν η ίδια η Ρόλεξ θέλει αυτήν την φούσκα που έχει δημιουργηθεί από τους ντίλερς στην δευτερεύων αγορά, ένας κολλητός μου αγόρασε 2 ρολόγια φέτος απο την επίσημη αντιπροσωπία σε πραγματική τιμή χωρίς καπέλο φυσικά και του αφαίρεσαν στο κατάστημα τα στικερς του ρολογιού για να του το παραδόσουν, του είπαν ότι είναι οδηγία απο τα κεντρικά της εταιρίας, είναι ένας τρόπος να σταματήσει η ρόλεξ αυτόν τον παραλογισμό που συμβαίνει στην δευτερεύων αγορά, ένα hulk αφόρετο με τα στικερς επάνω μπορεί να πουληθεί εύκολα 20.000 αυτή την στιγμη.