από djmarios
από Soter
από Dimitris57
από mikesf
Καλημέρα, να τα πω?Sent from my iPhone using Tapatalk
Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά, ψηλή μου δεντρολιβανιά κι αρχή, κι αρχή καλός μας χρόνος, εκκλησιά, εκκλησιά με τ’ άγιο θρόνος. κλπ κλπ...Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Παράθεση από: Alexander_T στις 31. Δεκέμβριος. 2018 - 11:18:37 πμΑρχιμηνιά κι αρχιχρονιά, ψηλή μου δεντρολιβανιά κι αρχή, κι αρχή καλός μας χρόνος, εκκλησιά, εκκλησιά με τ’ άγιο θρόνος. κλπ κλπ...Sent from my SM-G950F using TapatalkΜπράβο παιδί μου, δώσε μου ένα λογαριασμό στο paypal να σε κεράσω Στάλθηκε από το Lenovo Z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: aoratos12002 στις 27. Δεκέμβριος. 2018 - 10:57:07 πμΚαλημερα σε ολους. (Επιτελους στον καρπο μου, γλυτωνοντας τα υπερατλαντικα, 2ο χερι απο Ελλαδα)Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε γεια σου, καλοφόρετο!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημερα σε ολους. (Επιτελους στον καρπο μου, γλυτωνοντας τα υπερατλαντικα, 2ο χερι απο Ελλαδα)Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: aoratos12002 στις 27. Δεκέμβριος. 2018 - 10:57:07 πμΚαλημερα σε ολους. (Επιτελους στον καρπο μου, γλυτωνοντας τα υπερατλαντικα, 2ο χερι απο Ελλαδα)Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλές ώρες να δείχνει!Όταν δεν το φοράς να το κρεμάς στο δέντρο, για στολίδι Στάλθηκε από το Lenovo Z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: aoratos12002 στις 27. Δεκέμβριος. 2018 - 10:57:07 πμΚαλημερα σε ολους. (Επιτελους στον καρπο μου, γλυτωνοντας τα υπερατλαντικα, 2ο χερι απο Ελλαδα)Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε'γειά σου φίλε! Να το χαρείς!Φτιάξε το Bezel να είναι κεντραρισμενο στο 12,Πάρε κ ένα λουράκι από το Nero Straps κ θα το απογειώσει!
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξεκίνησε από AGGELOS στις Γενική συζήτηση
Ξεκίνησε από popey στις Αυστηρά μόνο για άντρες!
Ξεκίνησε από mitsos στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από Watch-Time στις Ρολόγια Replica