Καλημέρα @Aeratos και καλωσόρισες στο ελληνικό Replica watches Forum

Ναι πράγματι αυτό με την εξοικείωση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και θα πρέπει σίγουρα , μερικοί από εμάς τουλάχιστον να επισκεφτούμε γιατρό και να το κοιτάξουμε. Γιατρεεε....

Τι θέλω να πώ?
Θα στο εξηγήσω παίρνοντας σαν παράδειγμα το TC 16610 του φίλου και συμφορουμιτη @freediver. Αφού και το ερώτημα που έθεσες αναφέρεται στα TC Rolex.
Παρεπιπτόντως, ωραία τα TC φίλε μου! Δυστυχώς όμως ο τύπος τα παράτησε και δεν κατασκευάζει πλέον τα γνωστά σε όλους μας, τους Replica Fans, TC 16610. Ο μόνος τρόπος να βρεθεί είναι να το πάρεις μεταχειρισμένο σε αμφίβολη κατάσταση και να το πληρώσεις για καινούργιο, δηλαδή 650-750€
Anyway, επιστρέφω στο παράδειγμα! Το φιλαράκι λοιπόν ο @freediver που και αυτός όπως εσύ, όπως εγώ και σίγουρα και πολύ άλλοι πάσχουμε από τον σύνδρομο Άσπεργκερ (τελειομανία), αγόρασε πριν κανα χρόνο ένα μεταχειρισμένο και πολυφορεμένο TC 16610. Επαναλαμβάνω, ωραίο ρολόι, πραγματικά πολύ κοντά στο γνήσιο! Αλλά λίγο οι γρατζουνιές που είχε επάνω του, λίγο το ψάξιμο στα διάφορα φόρουμ και λίγο οι συζητήσεις μαζί μου. Εεεε.... δεν ήθελε και πολύ το φιλαράκι να μείνει ανικανοποίητο για ακόμη μια φορά!
Έτσι λοιπόν μπήκαμε στην φάση των mods. Το γυαλίσαμε, το βουρτσίσαμε, το χαιδέψαμε. Του βάλαμε γνήσιο κρύσταλλο, γνήσια στεφάνι. Τώρα είμαστε στην διαδικασία να του βάλουμε και γνήσιο δίσκο ημερομηνίας. Δες εδώ:
https://forum.watch-time.gr/b23/t84Πιστεύεις έχει ικανοποιηθεί, η θα ικανοποιηθεί με την αλλαγή του δίσκου??? Εγώ είμαι σίγουρος ότι αργότερα το μάτι του θα πέσει σε κάποια άλλη ατέλεια, στο καντράν, στην κορώνα και πάει λέγοντας...
Αποτέλεσμα? Κάποια στιγμή θα έχει το γνήσιο στο χέρι του και θα ψάχνει ακόμη για ατέλειες

Ηθικό δίδαγμα? Το τέλειο δεν υπάρχει, κι αν υπήρχε θα ήταν κουραστικό και μίζερο για εμάς!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk