Κυριοι καλησπερα, επανερχομαι με τις αποριες μου και με συγχωρειτε που σας ενοχλω. Επιχειρησα να κανω την παραγγελια απο το Pure time τη Δευτερα και με πηραν απο την τραπεζα σημερα να μου πουν οτι ειχαν υπονοια υποκλοπης των στοιχείων της καρτας μου και δεν εκαναν την μεταφορα(καλυτερα κιολας γιατι ενω αρχικα μου ειπαν πως ηταν διαθεσιμο μολις και σημερα διαπιστωσαν πως δεν υπηρχε αποθεμα). Οποτε σκεφτηκα να το δω μεσω της Chazing time αλλα αυτη δε δεχεται πληρωμη μεσω πιστωτικης, αλλα μεσω Western Union. Γνωριζει κανεις μηπως τι διαδικασια ακολουθειται σε αυτην την περιπτωση?
https://chazingtime04.co/products/heritage-2016-black-bay-shield-zf-11-best-edition-ss-bracelet-a2824-red-free-red-strap
Καλησπέρα, πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε στο PureTime άμεσα διαθέσιμο, δεν θα το έχει ούτε το Chazing Time.
Συνήθως οι TDs δεν έχουν Ρολογια σε αποθεματικό (αποθήκη) και αν έχουν κάποια κομμάτια, έχουν αυτά που φεύγουν περισσότερο (βλέπε Submariner). Οι TDs με το που λαμβάνουν παραγγελία, τα παραγγέλνουν με την σειρά τους στους κατασκευαστές και εκεί υπάρχει το ενδεχόμενο, ενώ το δίνουν σε απόθεμα να το γυρίσουν στο ότι και καλά έγινε κάποιο λάθος!
Anyway, ακόμη και έτσι, σε 15-20-30 μέρες τα μοντέλα που είναι σε έλλειψη, ξαναμπαίνουν σε παραγωγή!
Τώρα όσον αφορά την πληρωμή με τραπεζική μεταφορά η κάρτα, οι ελληνικές τράπεζες έχουν γενικά ένα κόλλημα με τα εμβάσματα (πληρωμές) εξωτερικού και ιδίως όταν πρόκειται για Χώρες όπως η Κίνα . Θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις το TransferWise η την πληρωμή μέσω Western Union.
Αν διαλέξεις Western Union, θα σου στείλει ο TD, όνομα και διεύθυνση από ένα ενδιάμεσο πρόσωπο που θα στείλεις τα χρήματα. Πας σε ένα υποκατάστημα πληρώνεις και σου δίνουν έναν κωδικό, τον κωδικό αυτό τον στέλνεις στον TD. Τέλος!
Sent from my iPhone using Tapatalk