από djmarios
από Soter
από Dimitris57
από mikesf
Παράθεση από: Nikosaldente στις 05. Απρίλιος. 2020 - 02:56:51 μμΠαράθεση από: judasdeep στις 05. Απρίλιος. 2020 - 02:29:31 μμSent from my iPhone using TapatalkΤι ετοιμάζεσαι να ψήσεις πάλι;Δυστυχώς τίποτα ιδιαίτερο Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: judasdeep στις 05. Απρίλιος. 2020 - 02:29:31 μμSent from my iPhone using TapatalkΤι ετοιμάζεσαι να ψήσεις πάλι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα σας κύριοι!!! Ηλιοφάνεια μετά από πολλές μέρες!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: sirap1 στις 07. Απρίλιος. 2020 - 10:58:04 πμΚαλημέρα σας κύριοι!!! Ηλιοφάνεια μετά από πολλές μέρες!!Sent from my iPhone using TapatalkΚαλά σε ποιά χώρα ζεις εσύ? Εδώ σήμερα φοράμε τέσσερα μπουφάν.
Δηλαδή στην σημερινή (όπως λέει κι Μπαμπινιώτης) ήλιος με δόντια και μάλιστα κοφτερά. Εγώ την τραμουντάνα έπιασα που κυνηγάει να μπατάρει βάρκες.
Το καινούργιο μου απόκτημα μιας και τα οικονομικά μου πάνε υπέροχα..Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα. Εύχομαι σε όλους υγεία. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεκίνησε από AGGELOS στις Γενική συζήτηση
Ξεκίνησε από popey στις Αυστηρά μόνο για άντρες!
Ξεκίνησε από mitsos στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από Watch-Time στις Ρολόγια Replica