από djmarios
από Soter
από Dimitris57
από mikesf
Παράθεση από: Dimitris57 στις 19. Μάιος. 2020 - 07:44:29 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 07:22:32 μμΠαράθεση από: harryv στις 19. Μάιος. 2020 - 12:04:01 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 14. Μάιος. 2020 - 11:56:38 μμこんばんはKonbanwaΚαλησπέρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογάρα. Αλλά γιατί τα λυπήθηκες και δε πήρες την all titanium έκδοση ?Δεν είναι δικό μου, είναι ενός φίλου συναδέλφου τον οποίο ψήνω να μπει στο κλαμπ Δεν πήρε το τιτάνιο γιατί ήταν πανάλαφρο παρότι το είχαν και σε προσφορά όπως μου λέει.Με ρωτάει αν γνωρίζει κανείς σχετικά με την μπαταρία του. Σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό Γερμανία, όπου το φορούσε, μου λέει ότι άλλαξε ο δείκτης της ώρας αυτόματα μόνος του και με κούφανε.Το αγόρασε από Αμερική.Ωραίο ρολόι στιβαρό. Απ’ οτι βλέπω, ναι: „Automatic atomic time synchronization via radio signal“ ⌚️ Sent from my iPhone using TapatalkΔημήτρη είσαι φοβερός! ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ!
Παράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 07:22:32 μμΠαράθεση από: harryv στις 19. Μάιος. 2020 - 12:04:01 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 14. Μάιος. 2020 - 11:56:38 μμこんばんはKonbanwaΚαλησπέρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογάρα. Αλλά γιατί τα λυπήθηκες και δε πήρες την all titanium έκδοση ?Δεν είναι δικό μου, είναι ενός φίλου συναδέλφου τον οποίο ψήνω να μπει στο κλαμπ Δεν πήρε το τιτάνιο γιατί ήταν πανάλαφρο παρότι το είχαν και σε προσφορά όπως μου λέει.Με ρωτάει αν γνωρίζει κανείς σχετικά με την μπαταρία του. Σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό Γερμανία, όπου το φορούσε, μου λέει ότι άλλαξε ο δείκτης της ώρας αυτόματα μόνος του και με κούφανε.Το αγόρασε από Αμερική.Ωραίο ρολόι στιβαρό. Απ’ οτι βλέπω, ναι: „Automatic atomic time synchronization via radio signal“ ⌚️ Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: harryv στις 19. Μάιος. 2020 - 12:04:01 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 14. Μάιος. 2020 - 11:56:38 μμこんばんはKonbanwaΚαλησπέρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογάρα. Αλλά γιατί τα λυπήθηκες και δε πήρες την all titanium έκδοση ?Δεν είναι δικό μου, είναι ενός φίλου συναδέλφου τον οποίο ψήνω να μπει στο κλαμπ Δεν πήρε το τιτάνιο γιατί ήταν πανάλαφρο παρότι το είχαν και σε προσφορά όπως μου λέει.Με ρωτάει αν γνωρίζει κανείς σχετικά με την μπαταρία του. Σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό Γερμανία, όπου το φορούσε, μου λέει ότι άλλαξε ο δείκτης της ώρας αυτόματα μόνος του και με κούφανε.Το αγόρασε από Αμερική.Ωραίο ρολόι στιβαρό.
Παράθεση από: AGGELOS στις 14. Μάιος. 2020 - 11:56:38 μμこんばんはKonbanwaΚαλησπέρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογάρα. Αλλά γιατί τα λυπήθηκες και δε πήρες την all titanium έκδοση ?
こんばんはKonbanwaΚαλησπέρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 08:24:15 μμΠαράθεση από: Dimitris57 στις 19. Μάιος. 2020 - 07:44:29 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 07:22:32 μμΠαράθεση από: harryv στις 19. Μάιος. 2020 - 12:04:01 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 14. Μάιος. 2020 - 11:56:38 μμこんばんはKonbanwaΚαλησπέρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογάρα. Αλλά γιατί τα λυπήθηκες και δε πήρες την all titanium έκδοση ?Δεν είναι δικό μου, είναι ενός φίλου συναδέλφου τον οποίο ψήνω να μπει στο κλαμπ Δεν πήρε το τιτάνιο γιατί ήταν πανάλαφρο παρότι το είχαν και σε προσφορά όπως μου λέει.Με ρωτάει αν γνωρίζει κανείς σχετικά με την μπαταρία του. Σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό Γερμανία, όπου το φορούσε, μου λέει ότι άλλαξε ο δείκτης της ώρας αυτόματα μόνος του και με κούφανε.Το αγόρασε από Αμερική.Ωραίο ρολόι στιβαρό. Απ’ οτι βλέπω, ναι: „Automatic atomic time synchronization via radio signal“ ⌚️ Sent from my iPhone using TapatalkΔημήτρη είσαι φοβερός! ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ! Ένας γνωστός μου έχει το Citizen. Πρέπει να έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία...Αλλά το ρολόι είναι θηρίο. Πολύ μεγάλο για μένα.Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Dimitris57 στις 21. Μάιος. 2020 - 03:37:50 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 08:24:15 μμΠαράθεση από: Dimitris57 στις 19. Μάιος. 2020 - 07:44:29 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 07:22:32 μμΠαράθεση από: harryv στις 19. Μάιος. 2020 - 12:04:01 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 14. Μάιος. 2020 - 11:56:38 μμこんばんはKonbanwaΚαλησπέρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογάρα. Αλλά γιατί τα λυπήθηκες και δε πήρες την all titanium έκδοση ?Δεν είναι δικό μου, είναι ενός φίλου συναδέλφου τον οποίο ψήνω να μπει στο κλαμπ Δεν πήρε το τιτάνιο γιατί ήταν πανάλαφρο παρότι το είχαν και σε προσφορά όπως μου λέει.Με ρωτάει αν γνωρίζει κανείς σχετικά με την μπαταρία του. Σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό Γερμανία, όπου το φορούσε, μου λέει ότι άλλαξε ο δείκτης της ώρας αυτόματα μόνος του και με κούφανε.Το αγόρασε από Αμερική.Ωραίο ρολόι στιβαρό. Απ’ οτι βλέπω, ναι: „Automatic atomic time synchronization via radio signal“ ⌚️ Sent from my iPhone using TapatalkΔημήτρη είσαι φοβερός! ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ! Ένας γνωστός μου έχει το Citizen. Πρέπει να έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία...Αλλά το ρολόι είναι θηρίο. Πολύ μεγάλο για μένα.Sent from my iPhone using TapatalkΈλα τα παραλές, εδώ εγώ που έχω λεπτό καρπό και μου κάθεται μια χαρά.Επαναφορτίζει με ηλιακό φως?
Παράθεση από: AGGELOS στις 21. Μάιος. 2020 - 04:27:43 μμΠαράθεση από: Dimitris57 στις 21. Μάιος. 2020 - 03:37:50 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 08:24:15 μμΠαράθεση από: Dimitris57 στις 19. Μάιος. 2020 - 07:44:29 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 07:22:32 μμΠαράθεση από: harryv στις 19. Μάιος. 2020 - 12:04:01 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 14. Μάιος. 2020 - 11:56:38 μμこんばんはKonbanwaΚαλησπέρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογάρα. Αλλά γιατί τα λυπήθηκες και δε πήρες την all titanium έκδοση ?Δεν είναι δικό μου, είναι ενός φίλου συναδέλφου τον οποίο ψήνω να μπει στο κλαμπ Δεν πήρε το τιτάνιο γιατί ήταν πανάλαφρο παρότι το είχαν και σε προσφορά όπως μου λέει.Με ρωτάει αν γνωρίζει κανείς σχετικά με την μπαταρία του. Σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό Γερμανία, όπου το φορούσε, μου λέει ότι άλλαξε ο δείκτης της ώρας αυτόματα μόνος του και με κούφανε.Το αγόρασε από Αμερική.Ωραίο ρολόι στιβαρό. Απ’ οτι βλέπω, ναι: „Automatic atomic time synchronization via radio signal“ ️ Sent from my iPhone using TapatalkΔημήτρη είσαι φοβερός! ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ! Ένας γνωστός μου έχει το Citizen. Πρέπει να έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία...Αλλά το ρολόι είναι θηρίο. Πολύ μεγάλο για μένα.Sent from my iPhone using TapatalkΈλα τα παραλές, εδώ εγώ που έχω λεπτό καρπό και μου κάθεται μια χαρά.Επαναφορτίζει με ηλιακό φως? Yes,...„Solar Power Function This watch uses a rechargeable cell to store electrical energy. When the watch is fully charged, it will run for about 6 months.“Και όπως είπαμε ... Instruction Manual:https://www.citizenwatch-global.com/support/pdf/u600/e.pdfGesendet von iPad mit Tapatalk
Παράθεση από: Dimitris57 στις 21. Μάιος. 2020 - 03:37:50 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 08:24:15 μμΠαράθεση από: Dimitris57 στις 19. Μάιος. 2020 - 07:44:29 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 07:22:32 μμΠαράθεση από: harryv στις 19. Μάιος. 2020 - 12:04:01 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 14. Μάιος. 2020 - 11:56:38 μμこんばんはKonbanwaΚαλησπέρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογάρα. Αλλά γιατί τα λυπήθηκες και δε πήρες την all titanium έκδοση ?Δεν είναι δικό μου, είναι ενός φίλου συναδέλφου τον οποίο ψήνω να μπει στο κλαμπ Δεν πήρε το τιτάνιο γιατί ήταν πανάλαφρο παρότι το είχαν και σε προσφορά όπως μου λέει.Με ρωτάει αν γνωρίζει κανείς σχετικά με την μπαταρία του. Σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό Γερμανία, όπου το φορούσε, μου λέει ότι άλλαξε ο δείκτης της ώρας αυτόματα μόνος του και με κούφανε.Το αγόρασε από Αμερική.Ωραίο ρολόι στιβαρό. Απ’ οτι βλέπω, ναι: „Automatic atomic time synchronization via radio signal“ ️ Sent from my iPhone using TapatalkΔημήτρη είσαι φοβερός! ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ! Ένας γνωστός μου έχει το Citizen. Πρέπει να έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία...Αλλά το ρολόι είναι θηρίο. Πολύ μεγάλο για μένα.Sent from my iPhone using TapatalkΈλα τα παραλές, εδώ εγώ που έχω λεπτό καρπό και μου κάθεται μια χαρά.Επαναφορτίζει με ηλιακό φως?
Παράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 08:24:15 μμΠαράθεση από: Dimitris57 στις 19. Μάιος. 2020 - 07:44:29 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 07:22:32 μμΠαράθεση από: harryv στις 19. Μάιος. 2020 - 12:04:01 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 14. Μάιος. 2020 - 11:56:38 μμこんばんはKonbanwaΚαλησπέρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογάρα. Αλλά γιατί τα λυπήθηκες και δε πήρες την all titanium έκδοση ?Δεν είναι δικό μου, είναι ενός φίλου συναδέλφου τον οποίο ψήνω να μπει στο κλαμπ Δεν πήρε το τιτάνιο γιατί ήταν πανάλαφρο παρότι το είχαν και σε προσφορά όπως μου λέει.Με ρωτάει αν γνωρίζει κανείς σχετικά με την μπαταρία του. Σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό Γερμανία, όπου το φορούσε, μου λέει ότι άλλαξε ο δείκτης της ώρας αυτόματα μόνος του και με κούφανε.Το αγόρασε από Αμερική.Ωραίο ρολόι στιβαρό. Απ’ οτι βλέπω, ναι: „Automatic atomic time synchronization via radio signal“ ️ Sent from my iPhone using TapatalkΔημήτρη είσαι φοβερός! ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ! Ένας γνωστός μου έχει το Citizen. Πρέπει να έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία...Αλλά το ρολόι είναι θηρίο. Πολύ μεγάλο για μένα.Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Dimitris57 στις 19. Μάιος. 2020 - 07:44:29 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 07:22:32 μμΠαράθεση από: harryv στις 19. Μάιος. 2020 - 12:04:01 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 14. Μάιος. 2020 - 11:56:38 μμこんばんはKonbanwaΚαλησπέρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογάρα. Αλλά γιατί τα λυπήθηκες και δε πήρες την all titanium έκδοση ?Δεν είναι δικό μου, είναι ενός φίλου συναδέλφου τον οποίο ψήνω να μπει στο κλαμπ Δεν πήρε το τιτάνιο γιατί ήταν πανάλαφρο παρότι το είχαν και σε προσφορά όπως μου λέει.Με ρωτάει αν γνωρίζει κανείς σχετικά με την μπαταρία του. Σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό Γερμανία, όπου το φορούσε, μου λέει ότι άλλαξε ο δείκτης της ώρας αυτόματα μόνος του και με κούφανε.Το αγόρασε από Αμερική.Ωραίο ρολόι στιβαρό. Απ’ οτι βλέπω, ναι: „Automatic atomic time synchronization via radio signal“ ️ Sent from my iPhone using TapatalkΔημήτρη είσαι φοβερός! ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ!
Παράθεση από: AGGELOS στις 19. Μάιος. 2020 - 07:22:32 μμΠαράθεση από: harryv στις 19. Μάιος. 2020 - 12:04:01 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 14. Μάιος. 2020 - 11:56:38 μμこんばんはKonbanwaΚαλησπέρα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡολογάρα. Αλλά γιατί τα λυπήθηκες και δε πήρες την all titanium έκδοση ?Δεν είναι δικό μου, είναι ενός φίλου συναδέλφου τον οποίο ψήνω να μπει στο κλαμπ Δεν πήρε το τιτάνιο γιατί ήταν πανάλαφρο παρότι το είχαν και σε προσφορά όπως μου λέει.Με ρωτάει αν γνωρίζει κανείς σχετικά με την μπαταρία του. Σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό Γερμανία, όπου το φορούσε, μου λέει ότι άλλαξε ο δείκτης της ώρας αυτόματα μόνος του και με κούφανε.Το αγόρασε από Αμερική.Ωραίο ρολόι στιβαρό. Απ’ οτι βλέπω, ναι: „Automatic atomic time synchronization via radio signal“ ️ Sent from my iPhone using Tapatalk
Κι εμείς κουνάμε το χέρι να φορτίσει το.... velosolex λες και χαιρετάμε κανέναν που πάει ταξίδιΣτάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AGGELOS στις 21. Μάιος. 2020 - 07:40:27 μμΚι εμείς κουνάμε το χέρι να φορτίσει το.... velosolex λες και χαιρετάμε κανέναν που πάει ταξίδιΣτάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk.... και εγώ κουνάω το χέρι στην ψησταρια για να φορτίσει το sub μου Καλό απόγευμα στη πατρίδα και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: AGGELOS στις 21. Μάιος. 2020 - 07:40:27 μμΚι εμείς κουνάμε το χέρι να φορτίσει το.... velosolex λες και χαιρετάμε κανέναν που πάει ταξίδιΣτάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆγγελε πολύ καλό!!! Παρεπιπτόντως που θα βρούμε κανένα solex σε καλή κατάσταση;; Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: sirap1 στις 21. Μάιος. 2020 - 09:49:54 μμΠαράθεση από: AGGELOS στις 21. Μάιος. 2020 - 07:40:27 μμΚι εμείς κουνάμε το χέρι να φορτίσει το.... velosolex λες και χαιρετάμε κανέναν που πάει ταξίδιΣτάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆγγελε πολύ καλό!!! Παρεπιπτόντως που θα βρούμε κανένα solex σε καλή κατάσταση;; Sent from my iPhone using TapatalkΓιατί υπάρχουν πια SOLEX?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξεκίνησε από AGGELOS στις Γενική συζήτηση
Ξεκίνησε από popey στις Αυστηρά μόνο για άντρες!
Ξεκίνησε από JOVANI στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από mitsos στις Ρολόγια Replica