Όνομαζομαι Δημήτρης και η λατρεία μου είναι το παρακάτω ρολόι και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας στα κάτωθι https://puretimewatch.io/watch-brands/rolex/daytona/daytona-116503-yg-ss-two-tone-noob-1-1-best-edition-904l-ss-case-and-bracelet-black-dial-sa4130.htmlκαθώς δεν ήθελα να μπλέξω με την ταλαιπωρία της Κίνας όπως σας έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου με τίτλο " Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ" ένας πολύ ευγενικός φίλος από εσάς είχε την καλοσύνη να με συμβουλέψει και να μου θέσει υπόψιν το στοκ του Sead στην ευρώπη.
Κατόπιν επικοινωνίας με τον sead ( sead1999rg@gmail.com ) μου είπε ότι η συγκεκριμένη ρεπλικα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά δυστυχώς δεν το έχει διαθέσιμο στην Αγγλία . Μπορεί όμως να μου το στείλει από Κίνα με τριγωνική αποστολή μέσω Αγγλίας ...
Συμφώνησαμε για τα χρήματα ( 679 + 40 )USD τα οποία θα εμβάσω στον Sead την Δευτέρα .
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τους ποιο έμπειρους από μένα πρέπει να προσέξω ή να ρωτήσω κάτι προκειμένου να ολοκληρώσω με επιτυχια την αγορά ?
Να σημειώσω ότι δεν έχω δει ακόμα φωτογραφίες από το ρολόι που θα μου στείλει ... ( λογικό μου φαίνεται )
Έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή πριν προχωρήσω στην αποστολή εμβασματος ?
Σας Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
Με εκτίμηση
Δημήτρης
ΥΓ Ελπίζω να δημοσίευσα το ποστ στο σωστό μέρος καθότι γερόντι 48 plus και δεν γνωρίζω πολλά από forums