21. Νοέμβριος. 2024 - 08:54:39 μμ
Αναζήτηση
Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica
Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica Απ: Αγορά Rolex Submariner από Sead

από djmarios

Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica Απ: Αγορά Rolex Submariner από Sead

από djmarios

από Soter

Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots

από Dimitris57

από djmarios

από Soter

από Soter

από Soter

Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots

από mikesf

από Dimitris57

Watch-Time Communit - 21. Νοέμβριος. 2024 - 08:54:39 μμ
Γεια χαρά Επισκέπτης
Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica
  • Εγγραφείτε δωρεάν και γίνετε μέλος του Watch-Time

Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021
33 Απαντήσεις
5877 Εμφανίσεις
0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
12. Ιούνιος. 2021 - 11:58:27 μμ
  • Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica
  • Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica
    • Προφίλ
  • Dimitris57
  • Διαχειριστής
    Αποσυνδεδεμένος Karma: 661
    None
  • Liked:
  • Likes Given: 0

Από την 1η Ιουλίου 2021, η απαλλαγή από το φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) για την
εισαγωγή αγαθών στην ΕΕ η αξία των οποίων δεν υπερβαίνει τα 22 ευρώ θα καταργηθεί. Ως αποτέλεσμα, όλα τα αγαθά που εισάγονται στην ΕΕ θα υπόκεινται σε ΦΠΑ.......

Δηλαδή τέρμα με „gift“, με „watch parts“ κλπ...
Θα έχουμε προβλήματα με το τελωνείο;
« Τελευταία τροποποίηση: 13. Ιούνιος. 2021 - 12:03:20 πμ από Dimitris57 »

14. Ιούνιος. 2021 - 11:33:29 πμ
    • Προφίλ
  • gkardag
  • Τακτικό μέλος
    Αποσυνδεδεμένος Karma: 50
    None
  • Liked:
  • Likes Given: 315
Αν ισχυει κατι τετοιο θα ειναι "χοντρο" καθως δυσκολα θα μπορει καποιος να φερει ειδικα ρολοι -θα ειναι μεγαλο ρισκο-
απο την αλλη πιστευω θα αρχισουν να γραφουν αλλες τιμες πανω στα κουτια οποτε θα περνανε 

14. Ιούνιος. 2021 - 12:14:19 μμ
    • Προφίλ
  • harryv
  • Τακτικό μέλος
    Αποσυνδεδεμένος Karma: 185
    None
  • Liked:
  • Likes Given: 16
Αν ισχυει κατι τετοιο θα ειναι "χοντρο" καθως δυσκολα θα μπορει καποιος να φερει ειδικα ρολοι -θα ειναι μεγαλο ρισκο-
απο την αλλη πιστευω θα αρχισουν να γραφουν αλλες τιμες πανω στα κουτια οποτε θα περνανε
Ήδη είναι πολύ δύσκολο
Εάν η τιμή είναι ότι να'ναι, δικαιούνται να το τιμολογήσουν στο τελωνείο. Σε κάθε τέτοια περίπτωση κλάφτο το ρολογάκι.

14. Ιούνιος. 2021 - 12:17:16 μμ
    • Προφίλ
  • gkardag
  • Τακτικό μέλος
    None
  • Liked:
Ήδη είναι πολύ δύσκολο
Εάν η τιμή είναι ότι να'ναι, δικαιούνται να το τιμολογήσουν στο τελωνείο. Σε κάθε τέτοια περίπτωση κλάφτο το ρολογάκι.
Σωστο και αυτο :( θα πιανει ολες της Ευρωπαικες Χωρες το μετρο? αν ναι οτι προλαβουμε μεσα στις υπολοιπες μερες

14. Ιούνιος. 2021 - 04:41:49 μμ
    • Προφίλ
  • Dimitris57
  • Διαχειριστής
    None
  • Liked:
Ναι όλες τις χώρες της ΕΕ... και μια και το UK έφυγε από την ΕΕ τώρα, είναι σαν να λαμβανουμε πακέτο από US, China κλπ....Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica

Άρα αυτοί που έχουν αγοράσει ρολόι και είναι καθ’οδον Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια ReplicaΝέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια ReplicaΝέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια ReplicaΝέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica τι γίνεται όταν φθάσει π.χ. τέλους Ιουλίου?!?

Φυσικά το πρόβλημα είναι μόνον εάν παραλάβουμε πακέτο εκτός ΕΕ. Εάν οι TDs το στείλουν με «τριγωνική» και έρθει π.χ. στην Λιθουανία, Ισπανία,.(EE), τότε δεν έχουμε πρόβλημα και το ρίσκο το έχουν αυτοί. Αλλά θα το κάνουν; Και εάν κατασχεθεί κανένα ρολόι, θα μας στείλουν ένα „replacement“? Οι θα έχουμε τους νέους YOURWATCH??
« Τελευταία τροποποίηση: 14. Ιούνιος. 2021 - 04:47:41 μμ από Dimitris57 »

14. Ιούνιος. 2021 - 05:08:12 μμ
    • Προφίλ
  • Dimitris57
  • Διαχειριστής
    None
  • Liked:
Γι’ αυτό ρωτησα τον Sead εάν έχει το Rolex Submariner no date της clean factory (latest version).

Η απάντηση του:
i have it in china, its the latest
i got them yesterday from clean factory
shipping but from uk as i shipped them to uk today

Αρα μέχρι να φθάσει UK και να μου το στειλει στην Γερμανία, θα έχουμε Ιούλιο. Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια ReplicaΝέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica
Απ’ ότι βλέπω, θα έχω πρόβλημα με το τελωνείο. Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica

Περιμένω την απάντηση του!

14. Ιούνιος. 2021 - 07:22:38 μμ
    • Προφίλ
  • gkardag
  • Τακτικό μέλος
    None
  • Liked:
Αλλιως οσοι εχουν φιλους/γνωστους θα τους βαζουν σε αγγαρεία ... 
ΥΓ.Βλεπω να βαζω την ξαδερφη μου στην Αγγλια να παραλαμβανει τις "βρωμιες" μου και να τα φερνει τις γιορτες χερι-χερι

14. Ιούνιος. 2021 - 07:33:57 μμ
    • Προφίλ
  • Dimitris57
  • Διαχειριστής
    None
  • Liked:
ΥΓ.Βλεπω να βαζω την ξαδερφη μου στην Αγγλια να παραλαμβανει τις "βρωμιες" μου και να τα φερνει τις γιορτες χερι-χερι
Κανεις λίστα; Βαλε και μένα... Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια ReplicaΝέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica
« Τελευταία τροποποίηση: 14. Ιούνιος. 2021 - 11:06:17 μμ από Dimitris57 »

14. Ιούνιος. 2021 - 09:43:43 μμ
    • Προφίλ
  • protagon
  • Νέο μέλος
    Αποσυνδεδεμένος Karma: 5
    None
  • Liked:
  • Likes Given: 11
εγώ πάντως το ρολεξάκι μου πρόλαβα και το πήρα))) άλλο πλέον δεν αγοράζω από Κίνα

16. Ιούνιος. 2021 - 09:22:11 πμ
    • Προφίλ
  • gkardag
  • Τακτικό μέλος
    None
  • Liked:
Κανεις λίστα; Βαλε και μένα... Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια ReplicaΝέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica
Εχω κανει μια παραγγελια απο Αμερικη 40$, λογικα θα παραλαβω μετα τις 1/7  θα ενημερωσω τι θα γινει και θα σας πω.

18. Ιούνιος. 2021 - 10:42:14 πμ
    • Προφίλ
  • Giannos7
  • Νέο μέλος
    Αποσυνδεδεμένος Karma: 33
    None
  • Liked:
  • Likes Given: 12
Γι’ αυτό ρωτησα τον Sead εάν έχει το Rolex Submariner no date της clean factory (latest version).

Η απάντηση του:
i have it in china, its the latest
i got them yesterday from clean factory
shipping but from uk as i shipped them to uk today

Αρα μέχρι να φθάσει UK και να μου το στειλει στην Γερμανία, θα έχουμε Ιούλιο. Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια ReplicaΝέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica
Απ’ ότι βλέπω, θα έχω πρόβλημα με το τελωνείο. Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica

Περιμένω την απάντηση του!
Σου απάντησε ποτέ τίποτα;

18. Ιούνιος. 2021 - 12:27:25 μμ
    • Προφίλ
  • Dimitris57
  • Διαχειριστής
    None
  • Liked:
Ναι ... see below Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica

Δ: Δημήτρης
S: Sead

Δ: How about the German customs issue? Will you send it directly from UK to Germany? If so what if the watch will be caught by the German customs?

S:  (Δεν απάντησε)

Δ: Could you tell me how will you send the watch from UK to Germany? As you mentioned „from uk to germany there isn‘t any issue/problem.
Does this mean no risks for me?

S: no risk
I have shipped over 100 packages since jan 1st

Δ: OK thanks.
Do you know that from 01. July 2021 the 22€ import VAT EU exemption ends?
Currently EU and non-EU sellers selling goods online to EU consumers can import the goods into the EU, directly to the consumer, import VAT-free if the consignment of good(s) is valued at €22 or below. This ends 1 July 2021 and all imports will be subject to EU VAT. Goods valued above €150 will also be subject to import duties.

S: maybe u will have to pay small fee.
Watch will in UK end of this or next week.

Εάν έρθει το ρολόι σήμερα η μέχρι μέσα της επόμενης εβδομάδας στη UK τότε ... λέω να το πάρω.
Αργότερα και εάν δεν μου δώσει καμία άλλη λύση η ένα replacement στην περίπτωση που δεν το πάρω η εάν δεν μου το στειλει με τριγωνική μέσω π.χ. μιας άλλης ΕΕ χώρας, έτσι ώστε να μην έχω εγώ το πρόβλημα του τελωνείου, τότε .... (το σκέφτομαι ... Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica) λέω να το αγοράσω από TD (online shop) και να το στειλει με τριγωνική.

Η θα περιμένω λιγάκι ....

Ο μόνος λόγος που θέλω το no date (διότι έχω το Submariner date και μέχρι τώρα ουδείς δεν πίστεψε ότι δεν είναι gen) είναι:

Με το Submariner no date και μάλιστα της VSF, της clean factory και με τον VR3130 η VS3130 clone μηχανισμό, θα ειμαι „on the safe side“ με ένα OOTB rep.

- Δεν έχει το date disk πρόβλημα
- Δεν έχει το magnification πρόβλημα
- Έχει την right winding/time setting direction
- Έχει μόνο 2 crown positions (και όχι 3)
- Έχει και την right crown position
- και εάν εχεις τύχη και πάρεις με short crown pull (VS3130) τότε Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια ReplicaΝέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica
- και πέρνει και gen movement parts αλλά και hands κλπ
- επισης όλα τα τελευταία submariner από τελους 2020 έχουν ήδη καλύτερα bezel, inserts, lugs, dials .... και μπρασελέ

Δηλαδή με ένα no date και τον σωστό μηχανισμό και από την «σωστή» factory ... δύσκολα να αντιληφθεί κανείς (ακόμα και στο χέρι του) ότι είναι rep. Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια ReplicaΝέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021 - Ρολόγια Replica

« Τελευταία τροποποίηση: 18. Ιούνιος. 2021 - 04:07:09 μμ από Dimitris57 »

18. Ιούνιος. 2021 - 06:33:12 μμ
    • Προφίλ
  • protagon
  • Νέο μέλος
    Αποσυνδεδεμένος Karma: 5
    None
  • Liked:
  • Likes Given: 11
και εγώ αυτό πιστεύω για το no date.  όσο λιγότερα έχει επάνω τόσο καλύτερα και πάντα να μπορείς να το υποστηρίζεις

18. Ιούνιος. 2021 - 07:39:39 μμ
    • Προφίλ
  • Giannos7
  • Νέο μέλος
    Αποσυνδεδεμένος Karma: 33
    None
  • Liked:
  • Likes Given: 12
Έχει δίκαιο σε αυτό ο Sead στα 22 ευρω θα πληρώσεις μόνο το φπα που αναλογεί. Εδώ Ελλάδα φοβάμαι τους αετονύχηδες τους τελωνειακούς όχι το ΦΠΑ. Αν και αυτός ξέρει τι κάνει και τα στέλνει με ΕΛΤΑ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

lamp
Ειδικοί Κανόνες Buy, Sell & Trade * *Διαβάστε πριν δημοσιεύσετε* *

Ξεκίνησε από Homemade στις Αγγελίες για μεταχειρισμένα ρολόγια

0 Απαντήσεις
15138 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 15. Οκτώβριος. 2017 - 07:15:02 μμ
από Homemade