2836.
Δοκιμασμένος και φθηνότερος.
Από dealers δε ξέρω. Έχω καιρό να ψωνίσω Γιατί δε κοιτάς κανά 2ο χέρι από Ευρώπη στο RWI?
Για 114060 κοιτάς?
Και εγώ ανάμεσα σε 2824 και 2836 τείνω με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Δε κοιτάω κάτι συγκεκριμένο. Κοιτάω γενικώς μοντέλα και σκέφτομαι μήπως προχωρήσω σε δυο ή τρία μοντέλα αγορά. Επειδή το ποσό που θα χρειαστεί να αποστείλω όπως αντιλαμβάνομαι θα είναι πάνω από 1500€, αναζητώ πληροφοριες-συμβουλές για αυτούς τους dealer. Αξιόπιστοι θεωρούνται από το Forum αλλά είναι ή θα ψάχνομαι; Δε δέχονται PayPal, μόνο κατάθεση.
καλοί και αξιόπιστοι οι ετα αλλά αν πας πχ για κάποιο submariner καλύτερα να έχει ένα 3135, υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά αλλά για μενα είναι ξεκάθαρη η επιλογή σε κλώνο ρόλεξ κυρίως αν το ρολόι είναι με ημερομηνία.
όλοι τα σάιτ που είναι στην ενότητα με τους αξιόπιστους ντίλερς είναι οκ αλλά κανείς δεν θα σου εγγυηθεί για τίποτα, πάντα υπάρχει ένα πολύ μικρό ρίσκο
Μίλησα με chazzing, με Purretime και PerfectClone. Για δυο μοντέλα που ρώτησα οι δυο πρώτοι δεν είχαν διαθεσιμότητα αυτή τη στιγμή. Ο τρίτος μου αναφέρει συνέχεια τον τρόπο θα του στείλω τα χρήματα σε Ευρωπαϊκή τράπεζα. Ακόμα και όταν ζήτησα κάποιες έξτρα φωτογραφίες, μου απάντησε:
As for the pics… All avail pics are already posted on my site .. when you have placed and paid for the order.. QC pics of the actual watch to be sent will be produced for your verification before delivery …If you wish to proceed with Bank Transfer ..Please go ahead and send in your order online.. Select Bank Transfer as your payment option.. An Order will be generated .. copy to both of us. I will forward the Bank Transfer ( In Euros with 5% Discount) payment details to you on receipt of this order.
Από αυτά που διάβασα εδώ μέσα, από άλλους φίλους, μόλις κάνεις παραγγελία και πριν πληρώσεις, σου στέλνει φωτογραφίες από το πραγματικό ρολόι και αν συμφωνείς στέλνεις τα χρήματα και ολοκληρώνεται η διαδικασία. Εδώ φαίνεται να μου ζητάει κάτι άλλο! Κατάλαβα λάθος;