1
Ρολόγια Replica / Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots
« στις: 11. Ιανουάριος. 2025 - 10:38:31 μμ »
Είχα καιρό!!
Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.
Δεν ξέρω τι να ευχηθώ κιόλας. Τα έχεις πάρει όλα για να σου ευχόμουν το επόμενο να είναι gmt ας πουμε.
Όπως με όλα τα νέα μοντέλα σίγουρα θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και τρία, τέσσερα βερσιόν για να καταλήξουν να φτιάξουν ένα καλό ρολόι και ειδικά σε ένα τόσο δύσκολο πρότζεκτ όπως είναι το daytona.Μάριε όπως και να έχει δεν απειλείται το daytona σου ακόμα. Και μάλλον δεν θα απειληθεί ποτέ.
Θα μας βάλεις να αγοράσουμε και daytona εσυ στο τέλος. Πανέμορφο
Εγώ πάλι είμαι του τμήματος „don‘t ask, don‘t tell“.Πολύ σωστος. Να σου πω το εξης. Φετος τα οικονομικά μου με εφταναν να παρω το πρωτο μου vintage gen datejust rolex ωστοσο δεν το επραξα. Ο λογος ειναι ότι ειμαι λιγο μανταλακιας και φοβαμαι οτι θα το χτυπησω, θα του κανω ζημια και τοτε ειναι σαν να χτυπαει το παιδι μου. Επισης τα οικονιμικα μου μου επιτρεπουν αμα χαλασει ενα rep να το επισκευασω ή να παρω ενα άλλο. Για επισκευη ή αγορα αλλου gen ομως ουτε λογος.
3 γνωστοί μου ξέρουν ότι είναι απομίμηση. Και αυτοί διότι ήθελαν να αγοράσουν ένα rolex rep. και ψάχναμε παράλληλα να βρούμε ένα καλό rep.
Και οι 3 έχουν ήδη gen rolex, αλλά για τον άλφα η βήτα λόγω θέλουν ένα rep. {Οι λόγοι είναι π.χ. στις διακοπές υπάρχει ο φόβος να στο κλέψουν μέσα από το safe του ξενοδοχείου, και πολλοί άλλοι λόγοι.}
Επίσης όπως έγραψα και σε ένα άλλο post, «αγόρασε ένα rep by staying within your budget“!! Γι’ αυτό και δεν θα πάρω ένα daytona, ένα richard mille , ένα 30.000€ κτλ... Το Rolex Submariner είναι στο budget μου, άρα κανείς δεν υποψιάζεται.
Εδώ και 20 χρόνια με βλέπουν με το gen. Breitling, άρα ένα rolex sub θα μπορεί να είναι ένα λογικό upgrade. Κάποιοι γνωστοί μου που το είδαν στη αρχή, μου είπαν «α νέο ρολόι;». Η απάντηση μου ήταν, ναι φέτος το bonus της εταιρείας μας ήταν πολύ καλό. Τέρμα.
My Motto: «Ένα rolex δεν το βγάζεις από το χέρι σου».