Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots

από djmarios

από djmarios

από Dimitris57

από djmarios

από Dimitris57

από chrvolt

από Dimitris57

από Dimitris57

από chrvolt

από Dimitris57

Watch-Time Communit - 03. Ιούλιος. 2025 - 05:49:16 πμ
Γεια χαρά Επισκέπτης
Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit
  • Εγγραφείτε δωρεάν και γίνετε μέλος του Watch-Time

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagitΕμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - bagit

Σελίδες: [1] 2
1
Ρολόγια Replica / Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots
« στις: 11. Ιανουάριος. 2025 - 10:38:31 μμ »

Είχα καιρό!!

2
« στις: 07. Ιούλιος. 2024 - 01:12:33 μμ »

Πρώτο του μπανάκι σήμερα

3
Ρολόγια Replica / Απ: H Clean κυκλοφόρησε τα Explorer II
« στις: 01. Ιούλιος. 2024 - 05:44:06 μμ »
@djmarios έχει να ξοδέψεις πολλά ακόμα.

6
« στις: 12. Ιούνιος. 2024 - 04:59:55 μμ »
VSF σε Rubber B

Έτοιμο για βουτιές

7
« στις: 07. Ιούνιος. 2024 - 09:57:13 πμ »
Δεν ξέρω τι να ευχηθώ κιόλας. Τα έχεις πάρει όλα για να σου ευχόμουν το επόμενο να είναι gmt ας πουμε.

9
« στις: 01. Ιούνιος. 2024 - 03:16:38 μμ »

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους!

10
Όπως με όλα τα νέα μοντέλα σίγουρα θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και τρία, τέσσερα βερσιόν για να καταλήξουν να φτιάξουν ένα καλό ρολόι και ειδικά σε ένα τόσο δύσκολο πρότζεκτ όπως είναι το daytona.
Μάριε όπως και να έχει δεν απειλείται το daytona σου ακόμα. Και μάλλον δεν θα απειληθεί ποτέ.
Βασικά θα προτιμούσα να αρχίσουν να δίνουν και άλλη βαση στις μηχανές ώστε να φτιαξουν μερικά θεματάκια ακόμα. Πχ θα ήθελα να δω την vs3135 με balance bridge όπως η γνήσια. Θεωρώ θα έκανε και την χρονομετρία πιο αξιόπιστη.

11
« στις: 07. Μάιος. 2024 - 05:09:57 μμ »
Θα μας βάλεις να αγοράσουμε και daytona εσυ στο τέλος. Πανέμορφο

12
Πρόσφατα αγόρασα ένα VSF 116610 με VS3135. Κάποια στιγμή θα κάνω ένα αναλυτικό πόστ για το ρολόι γιατί έχει ενδιαφέρον ότι μπόρεσα και το προμηθεύτηκα απευθείας από την Κίνα χωρίς trusted dealers και μεσάζοντες και μου βγήκε φθηνά. Αλλά το καλύτερο απ' όλα ήταν η μηχανή του. Το finishing που έχουν πλέον οι 3135 είναι κοντά στις γνήσιες. Θυμάμαι να το στέλνω στον ωρολογοποιό μου και να μην μπορεί να πιστέψει με τίποτα το finishing της μηχανής. Δυστυχώς βέβαια δεν θα φτάσουν ποτέ πιστεύω τους κλώνους των κλασσικών 2824 και 2836.

14
Γενική συζήτηση / Απ: Πρόταση για νέο θέμα (Fake Flexers)
« στις: 07. Νοέμβριος. 2020 - 01:57:32 μμ »
Εγώ πάλι είμαι του τμήματος „don‘t ask, don‘t tell“. Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit
3 γνωστοί μου ξέρουν ότι είναι απομίμηση. Και αυτοί διότι ήθελαν να αγοράσουν ένα rolex rep.  και ψάχναμε παράλληλα να βρούμε ένα καλό rep.    
Και οι 3 έχουν ήδη gen rolex, αλλά για τον άλφα η βήτα λόγω θέλουν ένα rep. {Οι λόγοι είναι π.χ. στις διακοπές υπάρχει ο φόβος να στο κλέψουν μέσα από το safe του ξενοδοχείου, και πολλοί άλλοι λόγοι.}

Επίσης όπως έγραψα και σε ένα άλλο post, «αγόρασε ένα rep by staying within your budget“!! Γι’ αυτό και δεν θα πάρω ένα daytona, ένα richard mille , ένα 30.000€ κτλ... Το Rolex Submariner είναι στο budget μου, άρα κανείς δεν υποψιάζεται.

Εδώ και 20 χρόνια με βλέπουν με το gen. Breitling, άρα ένα rolex sub θα μπορεί να είναι ένα λογικό upgrade. Κάποιοι γνωστοί μου που το είδαν στη αρχή, μου είπαν «α νέο ρολόι;». Η απάντηση μου ήταν, ναι φέτος το bonus της εταιρείας μας ήταν πολύ καλό. Τέρμα.

My Motto:  «Ένα rolex δεν το βγάζεις από το χέρι σου».
Πολύ σωστος. Να σου πω το εξης. Φετος τα οικονομικά μου με εφταναν να παρω το πρωτο μου vintage gen datejust rolex ωστοσο δεν το επραξα. Ο λογος ειναι ότι ειμαι λιγο μανταλακιας και φοβαμαι οτι θα το χτυπησω, θα του κανω ζημια και τοτε ειναι σαν να χτυπαει το παιδι μου. Επισης τα οικονιμικα μου μου επιτρεπουν αμα χαλασει ενα rep να το επισκευασω ή να παρω ενα άλλο. Για επισκευη ή αγορα αλλου gen ομως ουτε λογος.
Οσο για παπουτσια που ειπα παραπανω παιρνω rep απο αντιδραση. Δεν ειναι δυνατον να υπερκοστολογουν τα πάντα. Επομενως υπάρχει και η φθηνη λύση

15
Από νομικής άποψης η αντιπροσωπεία διέπραξε το αδικημα της αυτοδικίας στην συγκεκριμενη περίπτωση. Κανονικά αν κυνηγούσε την εταιρεία θα ειχαν χοντρό πρόβλημα. Εφόσον αυτός που επρόκειτο να επισκευάσει το ρολόι ήταν καλόπιστος και δεν γνώριζε από πραγματική πλάνη ότι κατέχει ενα μαιμου προιον δεν ευθυνεται. Βεβαια στην αντίθετη περιπτωση δεν γνωριζω για ποιον λόγο μπορουσε να κατηγορηθεί εφοσον δεν καταστευάζει ο ιδιος τετοια ρολογια και σε καμια περίπτωση δεν αποκτά οικονομικό οφελος σε βάρος της αντιπροσωπείας.

H αντιπροσωπεία διέπραξε αυτοδικία.

Σελίδες: [1] 2