Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit [Πωλείται] Seiko Srpk87k1J

από LemaniaGK

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots

από djmarios

από djmarios

από Dimitris57

από djmarios

από Dimitris57

από chrvolt

από Dimitris57

από Dimitris57

από chrvolt

Watch-Time Communit - 04. Ιούλιος. 2025 - 05:53:39 πμ
Γεια χαρά Επισκέπτης
Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit
  • Εγγραφείτε δωρεάν και γίνετε μέλος του Watch-Time

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagitΕμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - bagit

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 8
16
Ρολόγια Replica / Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots
« στις: 02. Ιούνιος. 2024 - 01:33:26 μμ »

17
« στις: 01. Ιούνιος. 2024 - 03:16:38 μμ »

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους!

18
Μια χαρά είναι τα lugs σε datejust είναι τέλειο το vsf κατά την γνώμη μου.

Ναι 3235 με πολύ μεγάλη αυτονομία
Μάριε από χρονομετρία και αυτονομία τι έχεις;

19
Να φανταστώ είναι αυτό με τον 3235?
Το έχω βάλει κι εγώ στο μάτι αλλά έχω ακούσει πως έχεις λάθος lugs στην κάσα και έλεγα μήπως περιμένω λίγο να το διορθώσουν.

Γενικά η VSF και σε δείκτες ξέφυγε. Στο sub που αγόρασα τον Μάρτιο είναι τόσο καλοί που φαίνονται σαν να είναι από λευκόχρυσο. Αν τους βάλεις δίπλα διπλα από αυθεντικούς φαίνονται πιο προσεγμένοι οι replica.

20
Μάριε σε τι θα το προσαρμώσεις; VSF ή Clean?

21
Όπως με όλα τα νέα μοντέλα σίγουρα θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και τρία, τέσσερα βερσιόν για να καταλήξουν να φτιάξουν ένα καλό ρολόι και ειδικά σε ένα τόσο δύσκολο πρότζεκτ όπως είναι το daytona.
Μάριε όπως και να έχει δεν απειλείται το daytona σου ακόμα. Και μάλλον δεν θα απειληθεί ποτέ.
Βασικά θα προτιμούσα να αρχίσουν να δίνουν και άλλη βαση στις μηχανές ώστε να φτιαξουν μερικά θεματάκια ακόμα. Πχ θα ήθελα να δω την vs3135 με balance bridge όπως η γνήσια. Θεωρώ θα έκανε και την χρονομετρία πιο αξιόπιστη.

22
Δεν ακούγονται τα καλύτερα για τον μηχανισμό μέχρι στιγμής σε σχέση με τον αντίστοιχο της clean. Όσοι γνωρίζουν από μηχανισμούς στα διάφορα forum δεν τους είδα και με κάποιον ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Πϊστευα πως θα είχαμε δυνατό αντίπαλο στα clean αλλά μάλλον θα μας απογοητεύσει μηχανικά. Θα δούμε.

23
Πρόκειται για τα μοντέλα 126500LN σε λευκό και άσπρο. Θα είναι διαθέσιμο στο τέλος του μήνα. Θα έχει αντιγραφή κλώνο μηχανισμό DanDong 4131 και θα δέχεται όλα τα γνήσια ανταλλακτικά. Με το ρολόι ασχολείται ειδικό τμήμα της VSF με ονομασία SBF. Ελπίζω σύντομα να δούμε και president rolex superclones.

24
« στις: 07. Μάιος. 2024 - 05:09:57 μμ »
Θα μας βάλεις να αγοράσουμε και daytona εσυ στο τέλος. Πανέμορφο

25
Μάριε καλύτερα να πάει σε vsf. Τελευταία τα clean έρχονται με θεματάκια. Δεν ξέρω αν το διόρθωσαν. Δυστυχώς το vsf εχει ακομα το θέμα με το rehault αλλα το clean πλέον το φοβάμαι.

26
Το αξιόπιστος που λες είναι σχετικό. Ο 3235 είναι σχετικά πρόσφατος μηχανισμός. Ισως να δυσκολευτείς να βρεις ανταλλακτικά για κανα χρόνο ακόμα αλλά γενικά ειναι ένας καλός μηχανισμός. Ο 3135 έχει πιο πολλά χρονια στην πιάτσα αλλά ακόμα μπορεί να σου τύχει κάποιος που να έχεις μικροελαττώματα, χωρίς να σημαίνει ότι είναι χαλασμένος βέβαια ή ότι θα έχεις θέματα χρονομετρίας. Αν θες να πας σε 3235 (μελλοντικά θα το κάνω κι εγώ) τότε κατά την ταπεινή μου άποψη θα πας μονο σε VSF. Αν θες hulk τότε να ξέρεις πως το πράσινό της vsf είναι λίγο off. Με τα vsf θα πετύχεις πιο εύκολα και στεγανοποίηση στις 10 ατμόσφαιρες και γενικά τα ρολόγια της είναι πιο σταθερά.

27
Πρόσφατα αγόρασα ένα VSF 116610 με VS3135. Κάποια στιγμή θα κάνω ένα αναλυτικό πόστ για το ρολόι γιατί έχει ενδιαφέρον ότι μπόρεσα και το προμηθεύτηκα απευθείας από την Κίνα χωρίς trusted dealers και μεσάζοντες και μου βγήκε φθηνά. Αλλά το καλύτερο απ' όλα ήταν η μηχανή του. Το finishing που έχουν πλέον οι 3135 είναι κοντά στις γνήσιες. Θυμάμαι να το στέλνω στον ωρολογοποιό μου και να μην μπορεί να πιστέψει με τίποτα το finishing της μηχανής. Δυστυχώς βέβαια δεν θα φτάσουν ποτέ πιστεύω τους κλώνους των κλασσικών 2824 και 2836.

28
Αν θες vs3235 πας μονοδρομο σε VSF και μάλιστα σε 12αρι.
Αν θες 11αρι sub τότε πάλι για εμένα πας σε vsf με vs3135 (δεν γνωρίζω αν βγάζει vs3235 το 11αρι).
Σε 11αρι το clean είχε  καλύτερο rehault αλλά γενικά τα clean έριξαν το τελευταίο εξάμηνο την ποιότητα κατασκευής κι έρχονται με τραγικά λάθη.

Ότι και να πάρεις να έχει vs άποψή μου και αμέσως το στέλνεις για service.

29
Ρολόγια Replica / Απ: Daytona 116520 Clean factory V3
« στις: 04. Οκτώβριος. 2023 - 09:52:11 μμ »
από στεγανοποίηση έκανες τπτ;

30
Ρολόγια Replica / Απ: Επιλογή Rolex Submariner 116610 Black
« στις: 11. Σεπτέμβριος. 2023 - 11:25:03 μμ »
Απ' ότι κατάλαβα έγινε επιδρομή από την αστυνομία. Βέβαια όταν επικοινώνησα με τον in time μου είπε πως επικοινώνησε με το εργοστάσιο και είναι διαθέσιμο. Δεν έχω καταλάβει ακόμα.

Έχεις κανέναν Ελλάδα να κάνει μια επίβλεψη το ρολόι μόλις φτάσει και να μου το ετοιμάσει για βουτιά; εσύ έχεις κανένα να έχει περάσει τις 10 μπάρες;

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 8