Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit Απ: Submariner 114060 - ZZF.v3 - 3130

από djmarios

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots

από dimitris__

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit Απ: Submariner 114060 - ZZF.v3 - 3130

από gkardag

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit Απ: Submariner 114060 - ZZF.v3 - 3130

από AGGELOS

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit Απ: Submariner 114060 - ZZF.v3 - 3130

από AGGELOS

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots

από chrvolt

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit Απ: Submariner 114060 - ZZF.v3 - 3130

από Giannos7

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit Απ: Submariner 114060 - ZZF.v3 - 3130

από djmarios

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit Απ: Submariner 114060 - ZZF.v3 - 3130

από djmarios

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit Απ: Submariner 114060 - ZZF.v3 - 3130

από djmarios

Watch-Time Communit - 26. Ιανουάριος. 2021 - 10:47:50 μμ
Γεια χαρά Επισκέπτης
Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit
  • Εγγραφείτε δωρεάν και γίνετε μέλος του Watch-Time

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagitΕμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - bagit

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5
31
Ρολόγια Replica / Απ: Αγορά ρολογιού τύπου Rolex από το TimeLux
« στις: 04. Απρίλιος. 2020 - 06:34:50 μμ »
Πως πλήρωσες; Αντικαταβολή ή κάρτα; Να δούμε αν μπορείς να τα πάρεις τώρα.

32
Ρολόγια Replica / Απ: Αγορά ρολογιού τύπου Rolex από το TimeLux
« στις: 04. Απρίλιος. 2020 - 06:28:19 μμ »
Ότι δλδ πήρες μια φορά, σου βγήκαν καλά και λες ας ξαναπάρω. Πριν αγοράσουμε κάτι που δεν ξέρουμε κάνουμε μια έρευνα πριν. Σαν έναν που είδα στο ινστα να κάνει μόστρα το ρολεξ του και είχε μηχανισμό με μπαταρία. Καλά σας κάνουν. Μυαλό για άλλη φορά. Όταν σας λένε για κορωνοϊό αμφισβητείτε ότι υπάρχει, όταν σας πλασάρουν σανό για χαβιάρι δίνετε και τα βρακιά σας.

33
Ρολόγια Replica / Απ: Περί κρυστάλλου ο λόγος...
« στις: 04. Απρίλιος. 2020 - 05:35:48 μμ »
Θέλω να κάνω ένα datejust franken και μόλις το φτάσω εκεί που θέλω να αγοράσω άλλο. Αλλά σκέφτομαι. Αξίζει να κάνω το BP που έχω ή καλύτερα να πάρω ένα ARF? Με φοβίζει ότι έχει 316 ατσίλι και 2836 μηχανισμό. Θα προτιμούσα να έχει τον 2824 επειδή έχει σωστή θέση κορόνας. Καλά σε λεπτομέρειες αναφέρομαι τώρα απλά άν είναι να κάνω κάποιο franken ας κάνω σε κάποιο που θα πετύχω οσο το δυνατόν καλύτερη αποτίμηση.

Κάντε χιούμορ παιδιά αλλιώς δεν βγαίνει

34
Από έναν Σωτήρη περιμένουμε, είτε λέγεται Τσιόδρας είτε @Homemade . Τις τελευταίες μέρες έχω διαβάσει πολλά πράγματα από τα ξενόγλωσσα site και ήθελα να κάνω αντίστοιχα θέματα εδώ στα ελληνικά γιατί προφανώς απορίες που είχα εγώ όταν πήρα το πρώτο μου replica θα έχουν κι άλλοι. Αλλά λόγω αμπαλίασης και μη πρακτικής εμπειρίας δεν θέλω να γράψω ανακρίβειες και πάρω κανέναν στον λαιμό μου. Πχ. διαφορές 2836 με 2824 και διάφορα θέματα που έψαξα για να παραγγείλω ρολόι.

35
Ρολόγια Replica / Απ: Περί κρυστάλλου ο λόγος...
« στις: 04. Απρίλιος. 2020 - 04:00:05 μμ »
Το θέμα είναι ότι υπάρχει μόνο ένας σωτήρης και του έχουμε ζαλήσει τα παπάρια μετα συγχωρήσεως. Απ' οτι διάβασα στο rwi μάλλον αν το στείλουμε για AR (δεν καταλαβα ακριβώς τι είναι αυτό) δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα φαίνεται σαν γνήσιο. Αλλά αξίζει; είναι saphire ή καλύτερα να βάλεις λίγα παραπάνω και να βάλεις γνήσιο?

36
Βλέπω τον τελευταίο καιρό το forum να έχει γίνει χορός επίδειξης. Ρωτάμε οι άσχετοι να μάθουμε δεν απαντάει κανείς. Μόνο μόστρα ρολογιών και τπτ άλλο. Αλήθεια γιατί κατάντησε έτσι;

37
Ρολόγια Replica / Περί κρυστάλλου ο λόγος...
« στις: 03. Απρίλιος. 2020 - 05:28:42 μμ »
Ένα από τα πιο φανερά σημεία του ρολογιού μας ανδιαμφισβήτητα αποτελεί το κρύσταλλο. Ίσως αποτελεί και ένα από τα πιο ευαίσθηατα αλλά επίσης και ένα στοιχείο που υποδεικνύει ένα ρέπλικα ρολόι (βλέπε μπλέ αντανάκλαση στον κύκλωπα). Σε ένα franken ρολόι δεν θα ήταν ιδιαίτερο πρόβλημα αυτό καθώς η αγορά ενός γνήσιου κρυστάλλου αποτελεί ίσως μονόδρομος ωστόσο σαν δεύτερη επιλογή τί θα μπορούσαμε να επιλέξουμε; 

Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής:
1) Αν και οι περιγραφές των ρολογιών που αγοράζουμε απο TD κάνουν αναφορά για sapphire glass, κατά πόσο αυτό ισχύει;
2) Υπάρχουν κρύσταλοι ημιτασιόν οποιαδήποτε ποιότητας που να μην έχουν την μπλε αντανάκλαση στον κύκλωπα;
3) Μπορούμε με επεξεργασία να απαλείψουμε τον μπλε κύκλωπα (αναφέρω ότι ο @Homemade σε ένα από τα καλύτερά του franken και συγκεκριμένα σε επιχρυσωμένο είχε αναφέρει ότι φορούσε κρύσταλλο επεξεργασμένο ώστε να μην μπλεδίζει). Ποια επεξεργασία εννοούσε;

38
Ρολόγια Replica / Απ: (Hands On) Rolex Datejust 41mm Blue Dial (BP Factory)
« στις: 01. Απρίλιος. 2020 - 01:44:20 μμ »
Λοιπόν επιπλέον ενημερώνω τα εξής. Στον κρύσταλλο πλέον υπάρχει χαραγμένο πιθανότατα με λέιζερ στο κάτω μέρος (στον αριθμό 6) η κορώνα της ρολεξ. Φαίνεται πολύ όμορφα χαραγμένη αλλά δεν μπορώ να την πιάσω με την κάμερα.

Αναφορικά με τον 2836 έμαθα τα εξής. Ο μηχανισμός αυτός έχει την εξής ιδιαιτερότητα. Μόλις ρυθμίσεις την ώρα ορισμένες φορές ακόμα κι αν πατήσεις την κορώνα μέσα δεν θα επανέλθει στην θέση κουρδίσματος αλλά στην θέση ρύθμισης ημερομηνίας. Αυτό ειναι λογικό να συμβαίνει και φια να επανέλθει στην θέση κουρφίσματος θα πρέπει να πιέσεις την κορώνα μέσα και να αρχίσεις να βιδώνεις την κορώνα. Απελευθερώνοντας την κορώνα χωρις να την βιδώσεις πλήρως θα επανέλθει στην θέση κουρδίσματος. Επίσης παρατήρησα ότι στον 2836 η κορώνα θέλει μεγαλύτερη δύναμη για να βιδωθεί.

39
Ρολόγια Replica / Απ: (Hands On) Rolex Datejust 41mm Blue Dial (BP Factory)
« στις: 30. Μάρτιος. 2020 - 09:10:44 μμ »
@AGGELOS γίνεται μωβ επειδή καθρευτίζει το χέρι μου.

@Dimitris57 ώπα το πήγες στο επόμενο λέβελ. Λογικά δεν θα έψανχα ποτέ τόση λεπτομέρεια αλλά μπράβο για την παρατηρητικότητά σου.

Επίσης αναφέρω ότι διόρθωσαν και την κορώνα όπου αντί για δυο τελείες πλέον έχουν την σωστή παύλα.

Λοιπόν αναφορικά με τον μηχανισμό άκου τι παρατήρησα. Θα τα εξηγήσω με δικά μου λόγια γιατί δεν σκαμπάζω και πολλά. ;D

Λοιπόν στο datejust η κορώνα έχει 4 θέσεις.
Θέση 0 = Η κορώνα είναι βιδωμένη
Θέση 1= Η κορώνα ξεβιδώνει πλήρως και είτε την κινείς προς τα επάνω είτε προς τα κάτω δεν επιρεάζει την ώρα ή την ημερομηνία.
Θέση 2=Τραβάς προς τα έξω την κορώνα επομένως μπορείς να ρυθμίσεις την ημερομηνία.
Θέση 3=Τραβάς από την θέση 2 προς τα έξω πάλι την κορώνα και μπορείς να ρυθμίσεις την ώρα.

Τώρα με τον 2813 μόλις ρύμθιζες την ώρα πατούσες μέσα την κορώνα και αυτή βρίσκονταν στην θέση 1. Οπότε γυρίζοντάς της πάνω ή κάτω δεν επιρεάζονταν ούτε η ώρα ούτε η ημερομηνία.

Με τον 2836-2 όμως διαπίστωσα το εξής. Μόλις ρυθμίσω την ώρα όσο και αν πατήσω την κορώνα προς τα μέσα δεν επαναφέρεται στην θέση 1. Γυρίζει στην θέση 2 με αποτέλεμσα αμα γυρίσω πάνω ή κάτω την κορώνα να ρυθμίζει η ημερομηνία. Διαπίστωσα ότι πρέπει να βυδώσεις στην κορώνα καλά μέχρι να ακουστεί ένα κλικ ώστε όταν την ξανανοίξεις να είναι στην θέση 1 αλλίως αν δεν ακουστεί το κλικ ή δεν βιδώσεις καλά όταν ξεβιδώσεις πάλι θα βρίσκεται αυτομάτως στην θέση 2 και τα επιρεάζει την ημερομηνία. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα στον μηχανισμό μου και θέλει επισκευή αλλά αυτό παρατήρησα με μια πρόχειρη ματιά που έριξα. ::)

40
Ρολόγια Replica / Απ: (Hands On) Rolex Datejust 41mm Blue Dial (BP Factory)
« στις: 30. Μάρτιος. 2020 - 08:08:58 μμ »
Παρα πολυ ομορφο ευχομαι συντομα να το χαρεις και εκτος σπιτιου :)
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Υγεία να έχουμε και να είμαστε ολλοι εδώ μετά το πέρας της κρίσης και τα υλικά αγαθά έρχονται στον χρόνο τους!!

41
Ρολόγια Replica / (Hands On) Rolex Datejust 41mm Blue Dial (BP Factory)
« στις: 30. Μάρτιος. 2020 - 06:22:19 μμ »
Εν μέσω της πανδημίας προχώρησα στην αγορά ενός Rolex Datejust 41mm Blue Dial. Πρόκειται για το δεύτερο Rolex Datejust Blue Dial που αγοράζω με την διαφορά ότι το πρώτο μου ρολόι ήταν η έκδοση II με τον μηχανισμό Α2813 ενώ το δεύτερο είναι η έκδοση 41mm με τον μηχανισμό 2836-2 (αν και στον TD είχα ζητήσει τον 2824). Ωστόσο και τα δυο είναι δημιούργημα του εργοστασίου BP.

Τολμώ να πω ότι ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το πρώτο μου ρολόι. Ο μηχανισμός στα 2 χρόνια στάθηκε στο ύψος του αλλά δυστυχώς ως άνθρωποι πάντα ψάχνουμε το καλύτερο κι έτσι αποφάσισα να πάω σε ένα με 28800 μηχανισμό. Το ρολόι το παρήγγειλα στις 11 Μαρτίου και μου έφτασε μόλις σήμερα. Το παρήγγειλα από τον intime καθώς είναι κάπως φθηνότερος ενώ το πρώτο ρολόι μου ήταν από τον trustytime. Να αναφέρω εδώ πως ο intime ήταν φθηνότερος και το ρολόι ήρθε σε χρόνο ντετέ, ωστόσο ο trustytime ήταν πιο επιβοηθητικός και τον θεωρώ πιο καταρτισμένο με το αντικείμενο.

Παραθέτω μερικές φωτογράφιες του ρολογίου:

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagitΕμφάνιση μηνυμάτων - bagitΕμφάνιση μηνυμάτων - bagit
Ερωτήσεις:
1) Με λίγη επεξεργασία που έκανα συνειδητοποίησα ότι η ημερομηνία του ρολογιού αλλάζει στις 12 ακριβως, αυτό σημαίνει ότι είναι ο 2836 και όχι ο 2824 σωστά;
2) Μόλις ξεβιδώνω την κορόνα αυτή είναι αμέσως στην θέση ένα και αλλάζει την ημερομινία.Ενώ θέλει λίγη πίεση και λίγο στρίψημο για να μπει στην θέση μηδέν. Γιατί; Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;
3) Πως σας φαίνεται η γραμματοσειρά της ημερομηνίας; Στο προηγούμενο που είχα ήταν πιο παχιά κάπως. Επίσης έχει ο κύκλωπας την σωστή μεγέθυνση;

42
Ρολόγια Replica / Απ: [Κορωνοϊός] Αγορά από Κίνα.
« στις: 28. Μάρτιος. 2020 - 01:54:20 μμ »
Για την ιστορία

παραγγελία απο Sead...ταξιδευουν κανονικά απο Κινα για Αγγλια και περιμενω tracking number για triangle shipping
φαινεται οτι έχει στρώσει η κατάσταση

Παναγιώτη το πρόβλημα είναι από Αγγλία και μετά. Από ότι φαίνεται η Αγγλία έχει απομονωθεί!

Εμφάνιση μηνυμάτων - bagit


Sent from my iPhone using Tapatalk
Σωτήρη μου έστειλαν με gls μέσω Αγγλίας την προηγούμενη εβδομάδα. Τελικά πήγε Βουλγαρία. Χθες έφτασε Θεσσαλονίκη με ACS και αντί να έρθει Ήπειρο πήγε στην Αθήνα και περιμένω απο εβδομάδα. ΧΘες επικοινώνησα με ACS να ρωτήσω και μου ειπαν δεν έχουν κανένα θέμα μέχρι στιμγής καθώς τα δέματα προχωράνε κανονικά αλλά οδικώς. Βέβαια πρώτη φορά είδα δέμα με GLS να περάνει μέσω  Βουλγαρίας.

43
Ρολόγια Replica / Απ: [Κορωνοϊός] Αγορά από Κίνα.
« στις: 17. Μάρτιος. 2020 - 09:09:49 μμ »
Παρήγγειλα την Δευτέρα που μας πέρασε από intime. Παρασκευή ειχα QC pictures και σήμερα μου εστειλε shipping number για UK. Αν όμως κλεισουν τις κουριες ή απαγορευσουν τις πτήσεις; Θα έχουμε θέμα;
Καλησπέρα, Μπορώ να ρωτήσω με ποιόν τρόπο πραγματοποιήσατε την πληρωμή στο κατάστημα; Δέχεται ελληνικές κάρτες; Σχετικά με την τριγωνική αποστολή πρέπει να το ζητήσω ο ίδιος να σταλεί με αυτόν τον τρόπο ή το διεκπεραιώνουν μόνοι τους;

Ευχαριστώ και με το καλό να παραλάβεις
Χρησιμοποίησα Mastercard Prepaid ώστε αν κάτι πάει στραβά σε 60 ημέρες να μπορέσω μέσω της τράπεζας να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.
Ναι η κάρτα μου είναι ελληνική, μπορείς επίσης να πληρώσεις με κατάθεση εμβάσματος ή bitcoin απλά η mastercard σου προσφέρει μια μεγαλύτερη ασφάλεια.
Τώρα σχετικά με την τριγωνική αναλόγως με τον dealer. Ο intime μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνει την τριγωνική αποστολή και κοστίζει 50$. Ο trustytime πρέπει να το επιλέξεις μόνος σου, δλδ να παραγγείλεις το ρολόι και να επιλέξεις στο καλάθο την τριγωνική, αν τον ρωτήσεις θα σε βοηθήσει. Οι άλλοι dealers δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρονται.
Λογικά αν χρησιμοποιήσω την χρεωστική κάρτα της Πειραιώς που είναι VISA, δεν θα έχω κάποιο θέμα. Βέβαια, σε προηγούμενη απόπειρα αγοράς από puretimewatch.io  δεν μου δεχόταν καμία κάρτα (ούτε της Εθνικής Μastercard και Πειραιώς VISA, χρεωστικές και οι δυο, αλλά ούτε και την Revolut), οπότε θορυβήθηκα λιγάκι. Όπως και εσύ, έτσι και εγώ θα χρησιμοποιήσω τριγωνική αποστολή για να μου έρθει, ως εκ τούτου δεν είναι αναγκαίο να το επιλέξω ή να το αναφέρω κάπου πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας;
Σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σου!

Για puretime δεν γνωρίζω. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις μια πολύ καλή επικοινωνία πριν με τον πωλητή!

44
Ρολόγια Replica / Απ: Βοήθεια για service
« στις: 17. Μάρτιος. 2020 - 02:39:56 μμ »
Ο Σωτήρης φίλε μου μπορεί να σε αναλάβει!

45
Ρολόγια Replica / Απ: [Κορωνοϊός] Αγορά από Κίνα.
« στις: 17. Μάρτιος. 2020 - 12:10:35 πμ »
Παρήγγειλα την Δευτέρα που μας πέρασε από intime. Παρασκευή ειχα QC pictures και σήμερα μου εστειλε shipping number για UK. Αν όμως κλεισουν τις κουριες ή απαγορευσουν τις πτήσεις; Θα έχουμε θέμα;
Καλησπέρα, Μπορώ να ρωτήσω με ποιόν τρόπο πραγματοποιήσατε την πληρωμή στο κατάστημα; Δέχεται ελληνικές κάρτες; Σχετικά με την τριγωνική αποστολή πρέπει να το ζητήσω ο ίδιος να σταλεί με αυτόν τον τρόπο ή το διεκπεραιώνουν μόνοι τους;

Ευχαριστώ και με το καλό να παραλάβεις
Χρησιμοποίησα Mastercard Prepaid ώστε αν κάτι πάει στραβά σε 60 ημέρες να μπορέσω μέσω της τράπεζας να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.
Ναι η κάρτα μου είναι ελληνική, μπορείς επίσης να πληρώσεις με κατάθεση εμβάσματος ή bitcoin απλά η mastercard σου προσφέρει μια μεγαλύτερη ασφάλεια.
Τώρα σχετικά με την τριγωνική αναλόγως με τον dealer. Ο intime μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνει την τριγωνική αποστολή και κοστίζει 50$. Ο trustytime πρέπει να το επιλέξεις μόνος σου, δλδ να παραγγείλεις το ρολόι και να επιλέξεις στο καλάθο την τριγωνική, αν τον ρωτήσεις θα σε βοηθήσει. Οι άλλοι dealers δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρονται.

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5