Εμφάνιση μηνυμάτων - Conjurer Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots

από mrgianniable

Εμφάνιση μηνυμάτων - Conjurer Απ: SOLID SWIISS ΜΑΚΡΥΑ

από djmarios

Εμφάνιση μηνυμάτων - Conjurer SOLID SWIISS ΜΑΚΡΥΑ

από scorpiond44

Εμφάνιση μηνυμάτων - Conjurer Απ: Solidswis Μέγας απατεώνας!

από scorpiond44

Εμφάνιση μηνυμάτων - Conjurer Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots

από Dimitris57

Εμφάνιση μηνυμάτων - Conjurer Απ: Pagani design

από Gourmand

Εμφάνιση μηνυμάτων - Conjurer Απ: Τι Ρολόι φοράμε σήμερα - Wristshots

από mrgianniable

Εμφάνιση μηνυμάτων - Conjurer Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021

από Dimitris57

Εμφάνιση μηνυμάτων - Conjurer Απ: Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021

από gkardag

Εμφάνιση μηνυμάτων - Conjurer Απ: Νέοι κανόνες ΦΠΑ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στη ΕΕ από 1.7.2021

από Dimitris57

Watch-Time Communit - 28. Ιούλιος. 2021 - 04:56:34 μμ
Γεια χαρά Επισκέπτης
Εμφάνιση μηνυμάτων - Conjurer
  • Εγγραφείτε δωρεάν και γίνετε μέλος του Watch-Time

Εμφάνιση μηνυμάτων - ConjurerΕμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Conjurer

Σελίδες: [1]
1
Ιδιοκατασκευές / Απ: Πρώτη κατασκευή Vintage Sub Rolex/Tudor
« στις: 10. Οκτώβριος. 2019 - 03:25:52 μμ »
@Octenis Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση που προσπαθώ να συλλέξω εργαλεία για να ξεκινήσω τα πολύ βασικά: Άνοιγμα κάσας, ξεχώρισμα dial και hands, γενικά να χωρίσω το ρολόι! Μηχανή δε ξέρω και ακόμα είμαι πολύ νέος για να το ψάξω αλλά στο μέλλον θέλω να ασχοληθώ καθαρά σαν χόμπι.

@Homemade Χαίρομαι που έχεις τόση δουλειά και πραγματικά σου εύχομαι να έχεις άλλη τόση! Τέτοιο ταλέντο αξίζει να έχει τόση αποδοχή! Ελπίζω στο μέλλον μόλις πάρω τα πάνω μου οικονομικά να μπορούμε να συνεργαστούμε! (έχω ένα steinhart OVM αλλά δεν έχει νόημα ύπαρξης πια για μένα... θέλω το 5517....!!)

"Τώρα το να προσαρμόσεις ένα Phong, mq η γνήσιο Dial σε μηχανή ETA δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά πρέπει να αφαιρέσεις τα ποδαράκια του καντράν και να προσθέσεις καινούργια στα σημεία που χρειάζεται ώστε να κουμπώσει στην 2824/2836. Ψάξε για Copper Dial feet Bergeon." - Ίσως είναι ελαφρώς πιο advanced αυτό το στάδιο για μένα όμως είναι απείρως χρήσιμη πληροφορία αυτή γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι όλοι όσοι παντρεύουν eta, dg σε phong, mq, vietnam κρύβουν τα μυστικά του κόσμου..  ;D 

Διαβάζοντας ένα tutorial απο rwi για aging (γνωστού Modder) είδα μια μεγάλη λίστα με εργαλεία που προτείνει. Όμως επειδή δε ξέρω τι πραγματικά χρειάζομαι, έχετε να συμβουλέψετε από που να ξεκινήσω; 

2
Ιδιοκατασκευές / Πρώτη κατασκευή Vintage Sub Rolex/Tudor
« στις: 09. Οκτώβριος. 2019 - 01:34:51 μμ »
Καλησπέρα σε όλους! Νέο μέλος με μεγάλη αγάπη στις ιδιοκατασκευές και τα vintage ρολόγια. 

Ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα vintage Tudor 7928 (gilt ή regular sub dial). Επειδή έχω καεί πολύ με το rwi και γενικά στο ψάξιμο, βρίσκομαι σε αδιέξοδο γιατί θέλω να ξεκινήσω με κάτι budget. Από όλους του TD's έχω βρει αρκετά vintage ρολόγια που υποθέτω είναι cartel-jkf με asian 2836 μηχανισμό με την επιλογή του πιο απλού μηχανισμού 2813. Δυστυχώς επειδή όλες οι επιλογές out of the box είναι σχετικά μέτριες σε επίπεδο dial-hands, εκτός από την κάσα, θέλω τη συμβουλή σας για το πως μπορώ να ξεκινήσω το ταξίδι αυτό!
Έχω δεί πολύ ωραία builds από @Homemade αλλά σε 4ψήφια νούμερα σίγουρα αφού τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιεί είναι top. 
Θα παραθέσω ερωτήσεις:
- Puretime, Intime, Trusty time, TS Station έχουν όλοι vintage. Είναι από το ίδιο εργοστάσιο; Εμπιστευόμαστε κάποιο από αυτα τα vintage περισσότερο;(https://www.ts-station.cn/goods.php?ProId=20352 - 5513 μου φαίνεται πολύ ωραίο και πολύ τίμιο αλλά δε γνωρίζω εργοστάσιο)
- Για όταν αλλάξω dial και hands, είναι προτιμότερο να επιλέξω 2836/2824 για να έχω τις ειλογές από yuki ή καλύτερα να μείνω με τον 2813 που θα ρίξει και το κόστος; 
- Πως φτιάχνουν αρκετά project με cartel κασα αλλά καταφέρνουν να βάλουν phong, mq dials? (δε γνωρίζω τίποτα από vietnam υποθέτω ότι είναι dials για αυθεντικούς μηχανισμούς -γιαυτό αναφέρω και παραπάνω ότι η γνώση μου είναι διάσπαρτη.)

Εκτιμώ όλη την πληροφορία που μπορείτε να μου δώσετε και εύχομαι καλή μέρα σε όλους.

3
Ρολόγια Replica / Απ: JF 16610 LN SUB
« στις: 04. Οκτώβριος. 2019 - 06:06:03 μμ »
Με βάση αυτά που βλέπω και καταλαβαίνω, αν κάποιος είναι οκ με το ποσο τις % θέλει να είναι το ρολόι κοντά στο αυθεντικό, μειώνει τα "φανερά" tells οπότε ίσως το rehaut βάζει ένα ακόμα σημείο προς αποφυγή! Πάντως στο lv και στα 116610 δεν θεωρω οτι ειναι ασχημο!

Σελίδες: [1]