από djmarios
από Soter
από Dimitris57
από mikesf
Άντε κ του χρόνου!Εγώ δεν έχω σκουφάκι
Παράθεση από: Nikosaldente στις 03. Δεκέμβριος. 2019 - 08:24:21 μμΆντε κ του χρόνου!Εγώ δεν έχω σκουφάκι Σου το έβαλα το σκουφάκι... αλλά μην ξεχάσεις να το βγάλεις όταν πας για ύπνο Sent from my iPhone using Tapatalk
Μεσημέριασε αλλά Καλημέρα δεν είπαμε....
Ενδιαφέρεται κανένας ή να το φάω μόνος μου;
Παράθεση από: chrvolt στις 05. Δεκέμβριος. 2019 - 01:38:29 μμΕνδιαφέρεται κανένας ή να το φάω μόνος μου; Τι μας έκανες μεσημεριάτικα κ πεινάω....
Παράθεση από: Nikosaldente στις 05. Δεκέμβριος. 2019 - 02:19:40 μμΠαράθεση από: chrvolt στις 05. Δεκέμβριος. 2019 - 01:38:29 μμΕνδιαφέρεται κανένας ή να το φάω μόνος μου; Τι μας έκανες μεσημεριάτικα κ πεινάω....Είναι τα προεόρτια, γιορτάζουμε αύριο Τι χαζομάρα είναι αυτή, μου εξυψώνει συνέχεια τις φωτογραφίες
Παράθεση από: chrvolt στις 05. Δεκέμβριος. 2019 - 02:43:50 μμΠαράθεση από: Nikosaldente στις 05. Δεκέμβριος. 2019 - 02:19:40 μμΠαράθεση από: chrvolt στις 05. Δεκέμβριος. 2019 - 01:38:29 μμΕνδιαφέρεται κανένας ή να το φάω μόνος μου; Τι μας έκανες μεσημεριάτικα κ πεινάω....Είναι τα προεόρτια, γιορτάζουμε αύριο Τι χαζομάρα είναι αυτή, μου εξυψώνει συνέχεια τις φωτογραφίες Να σας προσφέρω λίγη φτωχή πλην τίμια ελληνική φασολάδα, για ζέσταμα (αν βάζαμε και λίγο κρασάκι θα ήταν σπέσιαλ) κι αύριο με το καλό λόγω της ημέρας πλακώνετε τα κοψίδια. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξεκίνησε από AGGELOS στις Γενική συζήτηση
Ξεκίνησε από popey στις Αυστηρά μόνο για άντρες!
Ξεκίνησε από JOVANI στις Ρολόγια Replica
Ξεκίνησε από mitsos στις Ρολόγια Replica